Szed más kismama is vastablettát? Most 24 hetes vagyok, és nekem kell.

Szia
Én a 14.héttől szedtem napi 2 db maltofer folt engem a kv kicsit meghajt mivel jó vérnyomásom volt végig így a doki is mondta hogy ihatom meg az aktiviás joghurtot is ettem így nem voltak wczési bajaim

Nekem egyiktől sem volt székrekedésem, mondjuk minen este megeszek majdnem egy kg gyümölcsöt... :-)) Az a fontos, hogy ha szedsz magnéziumot is, akkor a vastabletta és a magnézium bevétele között legye 3 óra!
Megjegyzem: sem a Maltofer, sem a Neo-Ferro Folgamma nem segített, úgy néz ki, hogy vénás injekció lesz belőle. :-((

Én 20 hetes vagyok, s a háziorvos 2 hete írta fel a Martofel fol-t, pedig jó a vérképen. De azt mondta, ez nem árt. Pedig én is annyira gyógyszer-ellenes vagyok!!!
Ráadásul tegnap nődokim felírta a Jodid-ot is, pedig Gravidát szedek (igaz márcsak minden másnap 1 szemet), s abban van jód. + Mondta, hogy kezdjem el szedni a MagneB6-ot. Akkor minek a terhesvitamin, kérdem én? Még van belőle vagy 10 napra való, aztán nem szedek többet. Amúgy is itt a nyár, jön a sok kerti zöldség, gyümölcs, én azokban jobban bízok:-)
12.43-as! Nem tudnál nekem is tanácsot adni, hogy hogyan szedjem a fenti gyógyszereket? A doki azt mondta, nem muszáj szünetet tartanom, de úgy meg hányingerem van.

Én is Neo-Ferro-t szedek, napi kettőt. Azóta még nem volt újabb vérképem, tehát nem tudom, hopgy használ-e. Azt tudom, hogy C vitaminnal jobban felszívódik.
Amúgy semmi bajom nincs tőle, nekem nem okozott székrekedést. Mondjuk a napi 2 l víz megvan+ teljes kiőrlésű kenyér + gyümi :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!