Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hármasikreknek (fiúknak)...

Hármasikreknek (fiúknak) mondtok nevet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem baránőmnek van három fia- nem ikrek, Bence, Balázs, Bálint- de összevissza keveri őket:)

Nekem pl a Félix-Alex-Maxim nevek bejönnének!! :)

Bennük is van egy X betűnyi hasonlóság! :)

Meg függ a vezetéknévtől is, hogy mi illik hozzá.

De persze majd érzitek ti, hogy mi is a nevük a fiuknak!

Grtaulálok egyébként, nekem is három fiam van-lesz, a harmadik még úton- és bizony veled együtt én is felköthetem azt a bizonyos gatyát!! :)

Boldog és problémamentes babavárást kivánok!

2011. nov. 24. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Kedves Kérdező! Hogy te hol akarod használni gyermekeid nevét, az egy dolog. Inkább arra gondolj, ők hol akarják használni. Annyira kinyilt a világ, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen névvel engedjük szélnek gyermekeinket. Ha valamelyiknek nem tetszik a kapott név, még mindig megváltoztathatja. De egy jó név nagyon sokat jelenthet egy ember életében. Amiket leírtam, "királyi" nevek, ezért bátorkodtam ezeket javasolni. Miért ne lehetnének ők a "királyok"?
2011. nov. 27. 11:54
 13/17 agleh ***** válasza:
24%

Mit szólnál hozzá?

Örs, Bars, Ders?

2011. nov. 28. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó 3név nagyon szuper!! (én fiam is Örs:)))

Kérdező, döntöttetek már?

2011. nov. 30. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttük el! Elég nehéz...:)De majd csak megegyezünk valahogy!A férjem Pétert,Gábort és Szilárdot akar,én meg nem :)Majd megírom a végeredményt!!!
2011. dec. 3. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nagyon szuper nevek a Péter a Gábor és a Szilárd is!! Nekem mind a három tetszik.

Gratulálok a három babához!! :) Természetes úton lettek hármasikrek! Nemsemmi! Hűha!! :)

2011. dec. 3. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! Amennyiben még aktuális, én is elmondanám az ötleteim.

a férjed nevei annyiban tetszenek, hogy nem azonos kezdőbetűsek, mégis illenek egymáshoz :) Ha már hármas ikrek lesznek, rengeteg közös lesz bennük, legyen a nevük egyedi :)

Dániel, Ágoston, Benedek

Patrik, Bence, Vilmos

Ákos, Ervin, Milán

Márk, Sámuel, Tamás

Szabolcs, Gergő, Dénes

És ezek és más nevek bármilyen variációban :)

Remélem sikerül mindenkinek tetsző neveket választani nekik, majd írd meg végül mi lett az urak neve!

2012. febr. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!