Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a lányos kismamákna...

Igaz, hogy a lányos kismamáknak van erősebb, gyakoribb hányingerük?

Figyelt kérdés
Már van egy kisfiam, de vele nem voltam ennyire rosszul. Most egész nap gyötör az erős hányinger. Már öklendezek is minden szagtól.
2009. máj. 12. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiút várok és nem voltam rosszul, a barátnőm kislányt, és ő igen.
2009. máj. 12. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiam van, a 8. hónap végéig hánytam. Kutya volt..., de látva az eredményt, megérte:-))
2009. máj. 12. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom lesz és soha semmilyen hányingerem, émelygésem nem volt. Ha nem látnám az uh-kon, ahogy növekszik nem is tudnám, hogy terhes vagyok. :)

Szóval szerintem ez egyénenként változó.

2009. máj. 12. 11:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A lányomnál semmi bajom nem volt, még csak enyhe émelygésem sem! A fiammal már volt némi hányingerem. Most várom a harmadikat, még nem tudjuk ki lakik bent, de ilyen rosszul egyik gyereknél sem voltam. Minden terhesség más.
2009. máj. 12. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kislányt várok és nem hánytam egyszer sem, ritkán volt émelygés néha 1-1 napig de nem volt vészes, és nem volt állandó. A barátnőm is ugyan így volt és kisfia született.
2009. máj. 12. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! én 16 hétig hánytam, de nagyon, semmi, még a folyadék se maradt meg bennem. utána a hányás ritkult, és a hányingerem kb.22-23. hétig fennállt. öklendeztem, de akkor már csak a hányingerrel küzdöttem.nekem is azt mondták, biztos lány lesz. hát nem kisfiam lesz. úgyhogy a drágám megcáfolta, hogy csak a csajok művelnek ilyet.

üdv 32 hetes kismami

2009. máj. 12. 14:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem sose volt hányingerem, pedig kislányt hordok a szívem alatt.Ezt már 4-szer mondták, én is láttam 4d-n így biztos vagyok benne.Én csak a kávé illatától voltam rosszul az elején, de sose hánytam.

33 hetes kismama

2009. máj. 12. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!