Szerintem meg kiscsaj lesz! Én hiányolom a fütyijét a képről. Az én fiam már a 12hetes uh-n is megmutatta. A férjem is és én is tökéletesen felismertük. Arról ugyan nincs képem, de születése előtt pont 2hónappal így nézett ki: [link]
Szerintem már valami kezdetlegesnek nálatok is kellene látszania. Állítólag 9hetes koruktól már látható.
Azért drukkolok, h az legyen amit a szíved súg! Majd írj a következő uh után! :)
ilyen volt a mi uh-ánk is 12 hetesen, de még fütyije is volt:) aztán felszívódott és 19. héten már egyértelműen kislány volt!
Van egy könyvem amiben nagyon szépen leír mindent, ott mutatja is, hogy a 12-13. hétig szinte TELJESEN EGYFORMA a két nemiszerv, úgyhogy ebből még bármi lehet!
Boldog babavárást!
Szerintem kislány.
Majd írd meg, ha biztosra tudod.
Ami biztos, hogy nekünk hasonlóra most azt mondta a doki, hogy kislányra tippel, az előző babánál pedig nálunk ilyenkor egyértelmű volt, hogy kisfiú, mert minden része látszódott, ami arra utal.
(2 D-n egyébként könnyebben látszódik, hogy lány vagy fiú-nekem ez a tapasztalatom, az orvos is azon tippel nem a 3-4 D-n, főleg ilyen pici korban.)
Egy gyermekes 13 hetes kismama
alulról a harmadik kisfilm :)
szerintem kisfiú.
van még valahol, ahol mutatja, hogy a két ivarszerv hogy alakul petefészekké, és golyókká :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!