Igen nekünk ilyen van, a kislányom 20 hónapos és mivel én most 18 hetes terhes vagyok,és ráadásul a kislányom elég későn indult el, még sokszor viszem benne. Nekünk nagyon bevált jó a teherbíró képessége, ezzel szoktam menni vásárolni, sok minden fér bele. Ha megszületik a kis tesó veszünk hozzá egy testvérfellépőt is. Remélem beválik majd így is. Netről rendeltem, de nincs panaszom rá, jó kis praktikus babakocsi.
2011. nov. 23. 15:15
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj, de örülök, hogy írtál :) Csak egy kis megerősítésre vágytam, hogy végre dönteni tudjak. Nem akarok vagyonokat költeni rá, hiszen ez is tökéletesen megfelel.Még annyit leírnál, hogy mennyire lehet téliesíteni? Bár nekünk tavaszi babánk lesz, de azért jövő télen még simán fogjuk használni.
2011. nov. 23. 15:18
3/6 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van, és nagyon szeretjük! Ár-érték arányban a legjobb! Először egy nagy batár Raf-Pol babakocsit vettünk, de az ellenségemnek se kívánom azt a szenvedést, amit azzal átéltem!
Végül elpasszoltam teszen, és megvettük ezt (akkor volt a babám 3 hónapos).
Bár szerintem érdemes lenne megvenni hozzá a mózest is, hiszen 6 hónapos koráig nem nagyon szabadna a hordozóba fektetni. Szüksége van a vízszintes, kemény felületre, hogy megfelelően fejlődjenek ki a gerincgörbületei.
Mindenképp ezt vedd meg! Kell a mózes. sajnos az anyukák többsége inkább a divatnak hódol, és egész nap hordozóban vannak már a pár hetes babák is.
Jól téliesíthető, ahogy látom, ehhez a szetthez is van a sport részhez és a mózeshez is lábzsák. Bele még egy pléd, amivel betakarod a babát, vagy bundazsák, és bőven elég lesz :)
Árban nagyon megéri, én anno 80-ért vettem a szettet.
Ha kicsit szeretnél spórolni, akkor inkább a hordozón spórolj, ha sokat autóztok, csak akkor van értelme (láttam hordozó nélküli, mózeses szettet 49990-ért ezen az oldalon).
(Előző vagyok)
2011. nov. 23. 21:26
6/6 anonim válasza:
Ha nekünk nem lenne babakocsink én is az utóbbit választanám a helyedben. Akkor én nem gondoltam át rendesen csak az árat néztem de jobban jártunk volna mi is egy ilyennel. Jövő áprilisban jön a kis tesó én meg itt érdeklődök mindenhonnan, hogy ki tudna kölcsön adni pár hónapra egy mózest.....és nem is sokkal drágább így ahhoz képest hogy sokkal praktikusabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!