Tegnap volt 11 hetesen egy spontan vetelesem. Nagyon vereztem. Bent tartottak ejszakara. Mar nem verzek annyira. De nem csinaltak semmilyen kaparast.... Nem fertozodhet el bent valami?
Figyelt kérdés
2008. márc. 22. 21:50
1/4 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Szerintem csak akkor kaparnak, ha nem ürül ki teljesen a méh, ha teljesen kiürül akkor nem is fertőződhet el. De azért majd menj el a nődokidhoz, hogy minden rendben van-e.
2/4 anonim válasza:
Én négyszer vetéltem el, 5-6 hetesen, és egyszer sem kapartak ki. A hüvelyi uh szerint teljesen kiürültem. Mivel te előrébb voltál, attól még lehet, hogy be fogják fejezni, de egyántalán nem biztos. Kérlek próbálj sokat pihenni fizikailag és lelkileg is, hogy a következő sikerüljön. Nagyon sok sikert kívánok neked. 28 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nagyon sajnálom!Begörcsöltél, és elkezdtél vérezni, vagy mi volt?
4/4 A kérdező kommentje:
A 3 valaszolonak.Igen elkeztem verezni es gorcsoltem is.Keobb nagyon eros gorcseim lettek es nagyon vereztem nagy darabok jottek ki belolem.A korhazba kisedtek a maradekot.Az ejszakat bent toltottem.Nem kivanom senkinek!!De tul lehet elni!!Minden jot!
2008. márc. 23. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!