Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elején milyen gyakran hív...

Az elején milyen gyakran hív vissza az orvos általában? 6 hetesen voltam,4 hét múlva,10 hetesen kell menni újra.

Figyelt kérdés
Nem kellene sűrűbben? Vagy máshol sem szokás?
2011. nov. 23. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi gond akkor 4 hetente hív vissza.
2011. nov. 23. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk (de én nem élek MO-n) úgy volt, hogy a 7. héten mentem, akkor visszahívott egy hét múlva, mert valami nem tetszett neki, aztán utána havonta kell menni, majd a 7. hónaptól kéthetente. Az utolsó hetekben még gyakrabban (kétnaponta azt hiszem, de addig még sok van nekem).
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk a 30. hétig 4 hetente rendel vissza, utána a 36. hétig 2 hetente, utána pedig hetente. Ha nincs semmi probléma, nem is szükséges elmenni hozzá. Pl. engem eddig még csak uh-val vizsgált. 24 hetes vagyok.

Boldog és problémamentes babavárást!

4/6 anonim ***** válasza:

3. válaszoló

Az lemaradt, hogy a kötelező vizsgálatokon kívül nem szükséges elmenni hozzá, csak akkor, ha probléma van. De ez ugyebár nem lesz!!!!

2011. nov. 23. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem mind a két terhességemnél úgy volt-van, hogy elmentünk kb. 6-7 hetesen akkor bebizonyosodott a terhesség(akkor volt belső vizsgálat és ultrahang is), utána már csak 12 hetesen mentem csak ultrahangra. Szerintem ha minden rendben elég kb. havonta egyszer menni. Nálunk legalábbis nagyjából havonta kell menni.
2011. nov. 23. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem havonta hívott vissza, plusz a kötelező vizsgálatok (de nem mindegyiket végezték a magánrendelőben).

Én így voltam:

6. hét terhesség megállapítása (sztk-s dokinál)

9. hét általános vizsgálat (magándokinál)

12. hét kombinált teszt (Istenhegyi úton)

13. hét ált. vizsgálat (magándokinál)

16. hét AFP vérvétel (labor)

17. hét ált. vizsgálat (magándoki)

19. hét genetikai uh (kórházban)

21. hét magándoki

25. hét 4D - nem kötelező és utána magándoki

26. hét cukorterhelés (labor)

28. hét magándoki

32. hét magándoki

36. hét magándoki

37. hét nst

38. hét magándoki és nst

39. hét nst

40. hét magándoki és nst

40 hét 1 nap nst (kórházban)

40 hét 2 nap nst (kórházban)

40 hét 3 nap nst és magzatvízvizsgálat (kórházban) és szülés :)

S jó pár vérvétel, de erre nem emlékszem pontosan, mikor volt.

Szóval jó, ha havonta mész hozz, és gondolom a kötelező vizsgálatokról majd tájékoztat téged. Ha nincs magánorvos, akkor ritkábban kell menni, nem is hívnak vissza havonta.

2011. nov. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!