A hüvelygomba mindig kijön rajtam, és sehogyan sem tudom elmulasztani. Az orvos már csomó krémet és kúpot írt fel. És általában el is múlt tőle 1-2 hónapra, de mindig kijött utána ismét. Mit csináljak?
napi 2-3szor ne mosd meg, azmár túlsok
a hülynek ugyanis van egy Ph-ja, meg egy saját regeneráló képessége, ha napi 2-3szor felborítod az intimszappannal, az nemtesz neki jót.
eléglesz azt 1szeris megmosni intimszappannal.
a másik, amit tehetsz, h egyél fokhagymát. minden este egyél meg egy gerezdet, darabokra vágva, pohár vízzel vedd be.
a harmadik, néha vegyél sós-kamillás ülőfürdőt.
a negyedik, változtass kicsit az étrendeden. kevesebb cukrot, és szénhidrátot egyél. azaz kevesebb fehérkenyeret, kevesebb tésztás.
és vegyél a patikában normaflore-t, ez bélflóra regeneráló készítmény
Külön törölköző a lenti résznek
Grapefruit csepp
Ha érzed h borult a ph-d akkor irrigálj, de max 3napig napi 2-3szor
Nekem eze segíségével sikerült megszabadulni a gopmbától immár 4hóaőja, pedig azelőtt 2havonta volt bajom.
12.45-ös:
Hát nem tudom, hogy össze-e függhet a nyállal. Volt,hogy azt hittem a gumitól van, abbahagytuk, aztán azt hittem, hogy a spermától, aztán sex nélkül is kijött, úgyhogy nemtudom hogy mitől van ez. Hűségesek vagyunk egymáshoz, úgyhogy attól nem lehet. Viccelődtem is a férjemmel, hogy lehet alergiás vagyok rá. Megjegyzem szülés után kezdődött ez nekem. Azelőtt is szokott lenni, de max 2-szer 1 évben.
Utolsótol kérdezném, hogy grépfuitmag cseppet hol lehet venni, és ezt erre ajánlják? És milyen irrigálót használt? Megköszönném a válaszát!
utolsó előtti vagyok: Rossmannban, dmben van. 1300Ft körül egy hónapig elég, én már február óta szedem, immunerősító és gombaoló, de ha itt van olvasd el
irrogáló pedig a dm,rossmannban kapható colpo-cleaner laktóz tablettával.
Kedves volt sorstársak!
Nagyon figyeljetek, mert megmondom a tutit: szódabikarbona(étkezési)+hidrophil nonionicum(baba fürdető) mosakodásra. Kúra szerűen naponta 1-2 szer szódabikarbonás vízet inni.Szeretkezéshez használjatok:Teafaolajos síkosítót(kapható a bio boltokban kb.:1.800,-Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!