Milyen érzés, mikor egy élet fejlődik benned?
21 éves lány vagyok, és a minap azt álmodtam h terhes voltam, és ez elég ijesztő érzés volt.
Tudom hogy lesznek akik leszólnak h butaság.., de most kicsit elbizonytalanodtam a gyerek vállalás kérdésében.
Ezért szeretnél értelmes válaszokat kapni, télleg olyan ijesztő ez a folyamat?
A legcsodálatosabb dolog a világon ami történhet egy nővel. Örülök hogy nőnek születtem és átélhettem ezt a csodát. És szivem szerinte át is élném még, minden gondjával együtt.
Az 1. nagyon jól megfogalmazta tömören.
3 gyerekes anyuka
21 éves vagyok ,hol szeretek terhesnek lenni hol imádok.
Imádom ahogy mozog a kis lurkó,imádom ahogy apuka büszkén simogatja,imádom az ultrahang felvételeket ...Igazából én is utálom hogy meghíztam,hogy magas a vérnyomásom ,hogy a dokim 25+3 naposan sem tudta megmondani 100%-ra hogy fiú vagy lány ,de valószínűbb a kislány.Néha azt kívánom csak párhónapig legyünk mi kismamák ,mert már olyan jó lenne babusgatni,puszilgatni...Félek a szüléstől és félek attól ,hogy a férjem nem lesz ott velem és egyedül kell végigcsinálnom ,félek nem leszek elég jó a babámnak stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!