A 12 hetes magzatoknál hogyan lehet megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól?
Ma voltam ultrahangon és a doki még nem mondott semmit a nemét illetően.
Én mint laikus mintha láttam volna valami dudor félét a lába között.Attól még lehet kislány?
én 17+4 vagyok, ma voltam UH-n, és nagyon nem volt egyértelmű még most sem. Talán kislány, de annyira bizonytalan volt a doki is ezt illetőleg.
Azt mondják, a fiúk hamarabb "kiderülnek", lányoknál később lesz tuti a dolog. Már amennyire tuti lehet...
Nekem 12.heti uh.-on azt mondta a doki mintha herezacskókat látna,de nem 100% mert ilyenkor még változik a nemük.Végül a 31.héten derült ki hogy kislány lesz.
Azóta már 20 hónapos gyönyörű kislány.
Ilyenkor még változik a nemük??????? Ilyet csak nem mond egy doki... Na, mindegy.
Meg lehet különböztetni, egy jó orvos egy jó géppel meg tudja mondani, de természetesen nem garantálják.
Ha az embernek szerencséje van és jól fekszik a baba, akkor megállapítható.
12 hetes uh-on mondta a doki, hogy lány de még el nem mondjam senkinek, annyira nem biztos. 18 hetes uh-on a szonográfus mondta talán lány. Pár nap múlva doki megerősítette. Most ebben maradtunk.
Első babánál (lány) csak a 27. héten látszott 4D-s vizsgálaton. Pár napra rá a doki is látta a sima uh-on.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!