Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesegorcs 21 hetesen, mitol...

Vesegorcs 21 hetesen, mitol lehet?

Figyelt kérdés

Vesegorcsel mentunk a korhazba, ahol nem mondtak semmit, csak annyit hogy igyak tobbet mint eddig. Mi okozhatta, vagy okozza terhesseg alatt a vesegorcsoket?

Volt valakinek hasonlo tapasztalata?

koszonom a valaszokat

2011. nov. 22. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam,hogy a baba nyomja a belső szerveket, így a máj, vese, epevezeték stb. is nyomódik, más helyzetbe kerül (a tüdő is) és nehezebben tisztul, így könnyebben lerakódik a vesében a vesehomok, nehezebben tisztul. ugyanígy a máj is nehezebben méregtelenít, az epevezetők is könnyebben begyulladnak. A szívnek is nehezebb a munka, a keringés is nehezebb, a tüdőnél meg jól érezhető, (nálam is volt), hogy úgy éreztem nem tudok elég nagy levegőt venni ahhoz, hogy az jó legyen (enyhe légszomj az utolsó hetekben néha-néha).

Szóval többet kell inni, fűszermentesen táplálkozni, mert azzal könnyíted a szervezet méregtelenítését, működését.

Sima, szénsavmentes vizet a legjobb inni, olyat, amiben kevés a nitrogén és nitrit/nitrát mentes. (pl. nestlé, szentkirályi, jana...)

2011. nov. 22. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos,nem tudom,hogy mitől lehet. Nekem 20 hetesen volt, de szerencsére egy éjszakán át tartott,reggelre jobb lett. Néha szoktam érezni a jobb vesémet,de nem vészes. Eddig soha nem volt semmi bajom vele. Ez nekem is új.
2011. nov. 22. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat. Hat nem tudom, mi okozhatja, talan tenyleg a baba nyomhatott valamit, de nagyon remelem tobbet nem jon elo. Iszonyatosan fajdalmas, es nagyon rossz.
2011. nov. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!