Vesegorcs 21 hetesen, mitol lehet?
Vesegorcsel mentunk a korhazba, ahol nem mondtak semmit, csak annyit hogy igyak tobbet mint eddig. Mi okozhatta, vagy okozza terhesseg alatt a vesegorcsoket?
Volt valakinek hasonlo tapasztalata?
koszonom a valaszokat
Én azt hallottam,hogy a baba nyomja a belső szerveket, így a máj, vese, epevezeték stb. is nyomódik, más helyzetbe kerül (a tüdő is) és nehezebben tisztul, így könnyebben lerakódik a vesében a vesehomok, nehezebben tisztul. ugyanígy a máj is nehezebben méregtelenít, az epevezetők is könnyebben begyulladnak. A szívnek is nehezebb a munka, a keringés is nehezebb, a tüdőnél meg jól érezhető, (nálam is volt), hogy úgy éreztem nem tudok elég nagy levegőt venni ahhoz, hogy az jó legyen (enyhe légszomj az utolsó hetekben néha-néha).
Szóval többet kell inni, fűszermentesen táplálkozni, mert azzal könnyíted a szervezet méregtelenítését, működését.
Sima, szénsavmentes vizet a legjobb inni, olyat, amiben kevés a nitrogén és nitrit/nitrát mentes. (pl. nestlé, szentkirályi, jana...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!