Sárga folyásom van, mit jelent? Lehet hogy nincs is baj?
Figyelt kérdés
Néhány hete volt gombám, de kezeltem kaptam kúpot is meg tablettát is. Azóta panaszmentes vagyok, de mostmár sárga a színe szaga az nincsenés nem is viszket. Szerintetek nem múlt el??? Vagy újra visszajött? vagy ez már természetes lesz? 27 hetes vagyok2008. márc. 22. 14:40
1/1 anonim válasza:
Nekem is van,én kaptam rá kúpt,de nem múlik.Itt sokan azt írják neki az orvos azt mondta természetes.Nekem se viszket,és elég vízszerű,úgyhogy lassan feladom,pedig elvileg a sárgás szín nem jó, de hát ha olyan sok orvos állítja,hogy nem baj a sárga szín,akkor csak lehet benne valami.Azért jelezd majd a dokinak,hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!