Miért van az, hogy sokszor nem érzem a baba mozgását, de látom hogy hullámzik a hasam?
Úgy szeretném érezni is, persze van hogy érzem, de elég sok az ilyen eset. Mi lehet a baj??? Tehetek érte valamit hogy érezzem??
27 hetes aggódó kismama
Szerintem nincs baj.Eleinte csak akkor éreztem,ha odaraktam a kezem,pedig lehetett látni,hogy mocorog.Gondolom,ha nagyobb lesz,érezni fogod.Én már oda se nézek,tudom,hogy rug.
Remélem segítettem.Boldog babavárást!
34 hetes kismama
Szerintem sokat nem tudsz tenni.
Biztos vastag a hasfalad, vastag a méhfalad, vagy inkább befele fordul a baba.
Nekem is van sokszor, hogy érzem, hogy megfordul, de igen enyhén, mert nem rugdos, csak mocorog.
Ez nem baj, a lényeg, hogy mozogjon.)
Van, hogy még most sem érzem, az uhon is elmászott és nem éreztem, pedig már 29 hetes vagyok..
Igazából a méhen nincsenek érző idegek, szóval csak akkor érzed a baba "rugásait" ha eltalál valami olyan szervet aminek vannak (izom, gyomor, hólyag stb)
Fogod érezni idővel, szerintem. de elősegíteni nem nagyon tudod azt hiszem.
Szia! Van amikor én sem érzem, hogy mozogna, pedig a hasam szemmel láthatóan mozog. Van amikor meg akkorát rúg, hogy azt hiszem kilyukad a pocim. Szerintem a mozgás erőségétől függ.
Üdv: 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!