Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy elhal a baba...

Van olyan, hogy elhal a baba és ebből semmit nem vesz észre a kismama? Sem görcsölés, sem vérzés, barnázás?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 17:48
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Sajnos van, az én babám a kiírt időpont előtt halt el 5 nappal 39-40 héten és nem vettem észre, mert ahogy mozogtam lötykölődött a magzatvízben és mozgásnak éreztem, csak a ctg-n mondták hogy nincs szívműködése. Sajnos a köldökzsinór a nyakán volt és megfojtotta magát.
2011. nov. 24. 21:21
 12/18 A kérdező kommentje:

Az még rosszabb mint így az elején. Mert így azt gondolhatjuk, hogy valami baja volt, azért nem maradt velünk.

Nagyon sajnálom, ami veled történt.

:(

2011. nov. 25. 07:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

Nem tudom hogyan élted túl!Minden elismerésem!

Minden jót neked és kitartást!!

2011. nov. 25. 08:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Mi újság? Voltál UH-n?
2011. nov. 25. 19:26
 15/18 A kérdező kommentje:

Voltam. Semmi jó hír, az történt amire számítottam. Nem nőtt, nincs szívhang. Mivel magától nem indul, hétfőn műtéttel kiveszik. :(

De mindannyian akik így járunk terhességünk elő heteiben, higgyük azt, hogy ez a természet jó tette velünk, mert a baba beteg volt. Talán így könnyebb elfogadni. :(

2011. nov. 26. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még mindig jobb így, mintha később történne...

Kitartás, túl leszel rajta, és pár hónap múlva megint próbálkozhattok, legközelebb biztos minden rendben lesz.

Én a műtét után 3 hónappal már terhes voltam, most 24 hetes vagyok, eddig minden ok, kívánom, hogy veled is így legyen!

2011. nov. 26. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hetesen derült ki h 7 hetesen elhalt :( 7 hetesen egész kevés barnázás volt,kaptam haematoma miatt Utrogestant,minden rendben ment,hasam nőtt stb erre 11 hetesen ismét pár csep barna a papíron,és az eredmény fent.Missed ab,műtét.
2011. nov. 27. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:
És még a műtét után kiváncsiságból végzett terhességi teszt + volt.A hormonok még dolgoznak
2011. nov. 27. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!