A terhességet be lehet képzeli?
Figyelt kérdés
11 hete voltam a barátommal együtt de csak orális szexeltünk, azóta úgy veszem észre mintha nőne a hasam tudom hogy ez az egész nem lehetséges és hülyeség de nagyon félek mivan ha terhes vagyok? :(2011. nov. 21. 13:31
11/14 anonim válasza:
gratulálok.15 évesen sz.opni tudsz,de azt nem tudod h ettől nem lehetsz terhes!!!kis r.ibanc!!!!!!!!
12/14 anonim válasza:
jól van,akkor nyugodjál meg, tuti nincs baba a dologban,viszont a szabadidődben olvass utána a neten, hogy mi az a fogamzás, és milyen módon jöhet létre!
és ameddig ezt nem tudod, addig ne sexelj!!!
ha felteszed a kérdést a megfelelő helyen itt, akkor még a gumi óvszer helyes használatát is elmondják neked!
minden jót! vigyázz magadra!
13/14 A kérdező kommentje:
21:01-nek köszönöm :) úgy lesz!
2011. nov. 21. 21:12
14/14 anonim válasza:
jó de tényleg, mert aki tudatlan, azt kihasználják, és ebből lehet nem kívánt terhesség :S
és ne higgyél el mindent!
okosodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!