Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh-n, betöltött 32....

Ma voltam uh-n, betöltött 32. hétben vagyok (a 33. hét első napján) Aggódóm, mert nagy lett a BPD,90,6 mm, ami 36+5 napnak felel meg. A többi méret is nagyobb a koránál, de nem ennyire. Ha neadjisten valami baj van, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már a 19. héten is nagyobb volt a BPD az átlagnál, de akkor még nem tűnt ez fel a dokinak. Nagyon aggódom, és még a doki is elcsodálkozott, és visszarendelt 2 hét múlva újra egy uh-ra.
2009. máj. 11. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia!engenm pont az ellenkezőjével riogattak,hogy kicsi a feje a babának,hogy retardált,elmaradott.Feleslegesen fektettek kórházban 3 hetet,bár nem lett óriási a kislányom-3001 gr,50 centi-de teljesen egészséges,és a feje is pont tökéletes méretű!
2009. máj. 11. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, óóó akkor nem lehet baj sztem!! Ez nem akkora eltérés a hetek között!!! Ezek szerint mindene nagyobb hát akkor ő ilyen nagyobb bébi biztos:)

A femur azért érdekes mert az pl. nem baj ha mondjuk 1 héttel vagy akár másféllel is kisebb mint pl. a fej, mert kisfiúknál rövidebb a femur általában!

2009. máj. 11. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi baj, hisz mindene nagyobb. Cukorterhelésen voltál?
2009. máj. 11. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 32+6 naposan lett a BPD 93; TAD 103; FL 62,3 és kb. 3 kg-ra becsülték a bébikémet. Engem is visszarendeltek kontrollra. Azt mondta az orvos, hogy arányos, csak nagy méretű. Val.színű, hogy 4-4,5 kg fölötti lesz a súlya. Én is aggódom egy picit. A vércukrom jó, totál normál testalkat. Apukája 4,5 kg-val született és szép magas ember.:-)Azt mondják genetika miatt lehet nagyobb a baba. Egyébként fiú lesz. A 12. és 18. hetes UH adatai még terminus szerintiek voltak.

2009. máj. 11. 20:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! A cukrom jó lett, a terhelésen az éhgyomri 4,5, a cukroslötty után 4,9. Viszont amikor a kiflis-tejesre kellett mennem, ott egy picit több lett a kelleténél, 6,7 illetve 6.3. De alapvetően nincs gond a cukorral. Mindketten magasak vagyunk a párommal, de a súlyunk nem nagy. A doki azt is megkérdezte, hogy mi mekkora súllyal születtünk, mert állítólag ettől is függhet a baba súlya. De én icike picike voltam, 2200 gramm.
2009. máj. 11. 20:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta voltam 4D-n, és ma ismét 2D-n, a baba változatlanul nagy, most vagyok a 35. hétben és már 3100 grammra becsülik a súlyát, a ma mért adatok már 38 hetesnek felelnek meg, de azt mondták minden rendben vele. A 4D-n a doki a fejét, és az egész kis testét átnézte, és mindent rendben talált hálistennek.
2009. máj. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!