Ma voltam uh-n, betöltött 32. hétben vagyok (a 33. hét első napján) Aggódóm, mert nagy lett a BPD,90,6 mm, ami 36+5 napnak felel meg. A többi méret is nagyobb a koránál, de nem ennyire. Ha neadjisten valami baj van, mi lehet a baj?
Az első vagyok, óóó akkor nem lehet baj sztem!! Ez nem akkora eltérés a hetek között!!! Ezek szerint mindene nagyobb hát akkor ő ilyen nagyobb bébi biztos:)
A femur azért érdekes mert az pl. nem baj ha mondjuk 1 héttel vagy akár másféllel is kisebb mint pl. a fej, mert kisfiúknál rövidebb a femur általában!
Szia!
Nekem 32+6 naposan lett a BPD 93; TAD 103; FL 62,3 és kb. 3 kg-ra becsülték a bébikémet. Engem is visszarendeltek kontrollra. Azt mondta az orvos, hogy arányos, csak nagy méretű. Val.színű, hogy 4-4,5 kg fölötti lesz a súlya. Én is aggódom egy picit. A vércukrom jó, totál normál testalkat. Apukája 4,5 kg-val született és szép magas ember.:-)Azt mondják genetika miatt lehet nagyobb a baba. Egyébként fiú lesz. A 12. és 18. hetes UH adatai még terminus szerintiek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!