Ma voltam uh-n, betöltött 32. hétben vagyok (a 33. hét első napján) Aggódóm, mert nagy lett a BPD,90,6 mm, ami 36+5 napnak felel meg. A többi méret is nagyobb a koránál, de nem ennyire. Ha neadjisten valami baj van, mi lehet a baj?
Nem lehet hogy el van számolva mégiscsak?
A többi mérete (femur, th, meg fod ilyesmi) azok hány hetesnek mutatják?
Tudod esetleg h kisfiú vagy kislány?
Az én kisfiamnak 36. héten mértek 10es BPD-t és már riogattak is hogy nagyfeje lesz a babának, meg milyen nagy, nehéz lesz megszülni stb.
42.hétre született, semmi baja és a fejecskéje abszolut nem volt nagy, 34 cm körfogatú volt, és ő maga is csak 3400 gramm.
Amúgy nekünk a 23.héten volt egy iyen BPD paránk, a feje 24-25 hetes méretű volt a lába 21, a mellkasa 22 szóval totál eltért a 3 érték.De semmi baja nemvolt és nincs!!!
Sztem ne aggódj még!! Ha mondjuk hydrocephalusa lenne (vízfejűség) akkor a kamrái is nagyok lennének, azt meg észrevette volna a doki!!
Szia!
Nyugi, nincs semmi gond:)
Nekem a 20.héttől fokozatosan nagyobbnak mérték a babámat,mint amekkorának a terhességi hét szerint lennie kellett volna.
A 30.héttől már 1 hónappal mérték nagyobbnak.
Én is be voltam tojva, de a doki mondta, hogy minden oké, valószínű nagy baba lesz. És még azt is hozzátette, hogy a fiúk általában nagyobbak. A méreteihez képest viszont pici pocakom volt. Ezt is szóvá tette a doki, de megis magyarázta a magas testalkatommal.
Koraszüléssel voltam fenyegetve, és ehhez képest 40+4 hetesen szültem a kisfiam, aki 59 centi volt, és 3750 g.
Szóval, szép nagy baba lett:)) Dehát a férjem is,és én is elég magasak vagyunk.
Mekkora a súlya a bébinek?Én is 32+1 vagyok:))
Bizti nincs baj,nyugi!!Mondta volna a doki!
Akkor sztem menj el egy másik dokihoz uh-ra.Több szem többet lát,és legalább megnyugtatnak h nincs baj!!!
Annyit megér-anyagilag- és legalább más is látja a bébit,h megnyugodhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!