Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4DGenesisnél alaposan...

A 4DGenesisnél alaposan átvizsgálják a babát? Értenek hozzá? Elsődlegesen a vizsgálat miatt mennék,18 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Az AFP-m kicsit rossz lett, és szeretném ha 4D-n is meg lenne nézve a babám. Voltam genetikai uh-n ott minden rendben volt.

Írjatok légyszí tapasztalatot róluk! Hozzáértőek?

2009. máj. 11. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, rendkívül alaposak, nagyon jó helyre mentek, ne aggódj!

Megnéztek mindent a lányomnál (vese, szív, gyomor, agy, gerinc,...), 1 órán keresztül! A keringést is nézték mindenütt, a lepényt, m.vizet, az én vesémet,...

Nyugi! Észre fogják venni, ha baj van, de NINCS BAJ!

Csak pozitívan! :)

2009. máj. 11. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Remélem hogy minden rendben. Már várom hogy lássam a babám!
2009. máj. 11. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi tegnap voltunk ott, én is 18 hetes vagyok. 12 hetesen is voltunk, nagyon aranyosak, közel 1 óráig vizsgált engem is, mindenét átnézte, lemérte, egy csomó kép készült róla megint + a dvd. Már láttuk az arcát is, szépen kivehető volt, ásított, cumizott, pózolt, sokat nevettünk. Nagyon alaposak én csak ajánlani tudom:)

12 hetesen amikor először voltunk ott, már megmondta hogy kisfiú, azóta már megerősítették sima uh-n is, és tegnap is:)

Boldog babavárást!

2009. máj. 11. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
A legszuperebb hely! Kétszer voltunk ott, mindkétszer egy órán át vizsgáltak minket! A barátnőm is oda ment, ő is dicsérte őket!
2009. máj. 11. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én is tegnap voltam pont a 18 hetes genetikai uh-on náluk, és nagyon megvagyok elégedve.Nem csak ,h kedvesek, de nagyon felelősségteljesek is.Az én babámról is kedves és jó felvételek készültek, csak a jobb lábát nem lehetett teljesen jól látni, megmérni.Ezért bár a többi rendbe volt, mondta, h ezt mindenképp szeretené megnézni, én is nyugodtabb leszek ha jól kivehető lesz és mérhető is, így már mára visszahívott.Mindent megpróbálltunk, de a baba aludt és nem moccant nagyon, igy is nagyon nagy élmény volt látni őt.Ezzel csak azt akartam írni neked, h komolyan veszik a dolgokat és nem darab-darab számbe megy az ember.A szonográfushölgy pedig komolyan egy tünemény.Jó mozizást , szia

2009. máj. 11. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm Nektek! Már nagyon várom, főleg így hogy ennyi jó dolgot írtatok!
2009. máj. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!