Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki járt már úgy, hogy a doki...

Ki járt már úgy, hogy a doki nemtalálta el a baba nemét?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert ha olvasom a kérdésekre a válaszokat,nagyon sokan vannak olyanok,akik írják,hogy pl.18-20 hetesen is mást mondtak mint 24 hetesen.Vagy minden egyes uh után mást mondtak.Nekem a 20 hetes uh-n mondta hogy fiú.Kezdtem is kék ruhákat vásárolni,de a kornyezetemben is állandoan mondják,majd akkor biztos ,ha megszuletett.Ilyen technika mellett ennyire nem biztos?
2009. máj. 11. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha tutira mondta a doki akkor az, nekem 18 hetesen mondta tutira, meg is mutatta a fütyijét, én is biztos voltam benne így::)
2009. máj. 11. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Az én esetemben annyira nem volt biztos a dolog, hogy végig kislányt mondott a doki! A 36. heti uh-on meg közölte hogy fiú! Na bummm.... A gyerekszoba rózsaszín, a ruhácskák rózsaszínek, még a textil pelus is rózsaszín volt! Így beszereztük mindennek a kék párját! Remélem másodszorra a rózsaszíneknek is hasznát veszem! De ha nem hát nem....

2009. máj. 11. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem semmi:)) én a saját szememmel is látni véltem kisfiúságát, nagyon meglepődnék ha nem Áronnal találkoznék 3 hónap múlva:)

L. 26+6

2009. máj. 11. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 18. heti UH-n 90%-ra mondták, hogy fiú, aztán a 4D-n megerősítették a 26. héten, így a kék ruhácskákat vásárolom.

Az egyik ismerősöm most szült 22-én. Neki 9 hónapig végig kislányt láttak, mondtak.

A nagy találkozás igen nagy meglepetés volt, mert megszületett a 2. kisfiúk! :)

Hát...nem tudom, ilyen is van.

Bár szerintem egy kukit könnyebb megállapítani, itt volt egy kivétel.

2009. máj. 11. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen egyértelműre mondták és ugyanigy meg is mutatták a kukit még én is láttam...

Én is kékeket meg unisex dolgokat vettem, jó nagy bajba lettem volna ha mindent meg kellett volna újra venni:)

Bár ez lánynál rosszabb sztem...mert egy kislány az még oké ugye unisex, fehér kék ilyesmiben, de egy kisfiú rózsaszinben:)

Én asszem úgy lennék, hogy ha lányt mondanak vagy bizonytalan a doki, akkor nem hinném el, majd csak ha meglátom.

2009. máj. 11. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 32.heti ultrahangon azt mondták,hogy leányzó.A szülőszobán meglepetés volt mert Annának kukija lett.Azóta is vicces gyerkőc!mondjuk én inkább unikat vásároltam,mert szeretnénk mégegyet,és nem akarok mindent újra megvenni!Azért van rózsaszínű ruhácskánk is!
2009. máj. 11. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk a 18. uh-n lányt mondtak. A 22. heti 4d-n kisfiút, majd a 29. héten szintén. Mindkét 4d alkalmával megmutatta rendesen a lába kozét. Az a gyakoribb hogy lányból lesz fiú. A kisfiúkat ritkábban nézik lánynak.

32+4 Km.

2009. máj. 11. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:

16 hetesen 100 %-ra mondták, hogy fiú. Utána minden UH-on ezt erősítették meg. Saját szemünkkel láttuk a kukit és zacsit. :) Nem lehet lány, láttuk... :)

31 hetes km

2009. máj. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!