Ki járt már úgy, hogy a doki nemtalálta el a baba nemét?

Szia !
Az én esetemben annyira nem volt biztos a dolog, hogy végig kislányt mondott a doki! A 36. heti uh-on meg közölte hogy fiú! Na bummm.... A gyerekszoba rózsaszín, a ruhácskák rózsaszínek, még a textil pelus is rózsaszín volt! Így beszereztük mindennek a kék párját! Remélem másodszorra a rózsaszíneknek is hasznát veszem! De ha nem hát nem....

Nem semmi:)) én a saját szememmel is látni véltem kisfiúságát, nagyon meglepődnék ha nem Áronnal találkoznék 3 hónap múlva:)
L. 26+6

Nekem a 18. heti UH-n 90%-ra mondták, hogy fiú, aztán a 4D-n megerősítették a 26. héten, így a kék ruhácskákat vásárolom.
Az egyik ismerősöm most szült 22-én. Neki 9 hónapig végig kislányt láttak, mondtak.
A nagy találkozás igen nagy meglepetés volt, mert megszületett a 2. kisfiúk! :)
Hát...nem tudom, ilyen is van.
Bár szerintem egy kukit könnyebb megállapítani, itt volt egy kivétel.

Nekem is teljesen egyértelműre mondták és ugyanigy meg is mutatták a kukit még én is láttam...
Én is kékeket meg unisex dolgokat vettem, jó nagy bajba lettem volna ha mindent meg kellett volna újra venni:)
Bár ez lánynál rosszabb sztem...mert egy kislány az még oké ugye unisex, fehér kék ilyesmiben, de egy kisfiú rózsaszinben:)
Én asszem úgy lennék, hogy ha lányt mondanak vagy bizonytalan a doki, akkor nem hinném el, majd csak ha meglátom.

Nekunk a 18. uh-n lányt mondtak. A 22. heti 4d-n kisfiút, majd a 29. héten szintén. Mindkét 4d alkalmával megmutatta rendesen a lába kozét. Az a gyakoribb hogy lányból lesz fiú. A kisfiúkat ritkábban nézik lánynak.
32+4 Km.

16 hetesen 100 %-ra mondták, hogy fiú. Utána minden UH-on ezt erősítették meg. Saját szemünkkel láttuk a kukit és zacsit. :) Nem lehet lány, láttuk... :)
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!