Nem árt a babának a sokk tüsszentés és orrfújás?
Figyelt kérdés
Megfáztam a héten és sokat tüsszögök, fújom az orrom. Nem szedek semmit (nem merek), csak forró tea és c-vitamin gyümölcsökkel, de nem igazán javultam (hétfőn kezdődött)15 hetes kismama2008. márc. 21. 21:59
1/3 anonim válasza:
Nem art :-)
De a laz art, ha 38 fele megy, csillapitani kell, gyogyszerrel. Megoszlanak a nezetek, Algpryrin vagy paracetamol, en spec. az elobbire szavazok, mert a paracetamol erosen majkarosito.
Sinupret cseppet terhesen is szedhetsz, es vmelyik orrcsepp is mehet, de annak most nem jut eszembe a neve :(
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első hozzászóló írta, nem árt, de a láz igen. Arra nagyon ügyelj, mindig mérd. Szerintem az algopyrin jobb, ha szükség lenne rá.
3/3 anonim válasza:
Tényleg csak a lázra kell odafigyelni.Mivel az idegrendszere már kiépült a kicsinek,így nem nagyon tud neki ártani a betegség.Nekem 1 hete van mandulagyulladásom,de mivel nincs lázam,így nem megyek le a dokihoz,mert egy antibiotikum csak rontana.Én is 5-6 nap eltelte után éreztem,hogy már nem fáj annyira a torkom,és kevesebbet fújom az orrom.Bár tény,hogy elég erős szervezetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!