Aki tulhordta a babäjät, annak häny grammosan született meg?
Figyelt kérdés
csak azert,hogy törveny-e,hogy a tulhordott babäk 4000g körül vannak...2009. máj. 11. 09:41
1/9 anonim válasza:
Én 8 nappal hordtam túl a kislányomat és 2.930 grammal született. Most 2 hónaposan 5.600 gramm. Jól behozta a lemaradást. :)
2/9 anonim válasza:
41.héten 3100 grammal született a kislányom.
3/9 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem törvény, hiszen éppen a terminus lejárta után született és valóban túlhordott babák még veszíthetnek is a súlyukból.
Az első gyermekem 39+6 napra született 3950 g-mal(lány). A második 40+5 napon 4250 g-mal (fiú), de pontosan tudom a fogantatás napját és aszerint napra pontosan "időben" született.
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 41. héten született a kislányom 3700 gr-mal.:)
5/9 anonim válasza:
11 nappal hordtam túl. 3200 g, 52 cm, lány. Állítólag még fogyott is a hasamban a végén.
7/9 anonim válasza:
6 nap túlhordás után 3000 g, 54 cm, miközben végig azzal idegesítettek, hogy óriási baba lesz...
8/9 anonim válasza:
9 nappal hordtam túl.3760g és 53 cm lett és fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!