Ki hány hetes terhesen szült? Én most vagyok 32+3 és kíváncsi vagyok, ha esetleg vmi miatt hamarabb születne, akkor mégis mikor? 36. hét táján?
Figyelt kérdés
Elnézést, ha nem volt értelmes a kérdésem. Csak szeretném tudni az ittlévők közül mennyien szültek 40.hét előtt, valamikor a harminc valahanyadik héten, és ha esetleg szabad tudni miért, akkor az indokot. (Pl. komplikációk miatt vagy csak úgy a bébi mindenféle nyomósabb ok miatt döntött úgy, hogy hamarabb jön. Mikortól számítsak arra, hogy én is megszülhetek?2009. máj. 11. 09:17
11/16 anonim válasza:
Köszönöm:) már nagyon jó lenne ha kibújna. Minden jót neked is!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2009. máj. 11. 10:03
13/16 anonim válasza:
Szia, én a kiírt napon!Semmi előjele nem volt, azt hittem már sosem szülök. Rutin vizsgálatra mentünk, babával jöttünk:)
14/16 anonim válasza:
A kiírt nap előtt kettővel szültem.Kell nagyobb stressz, minthogy elhagyott az apja hosszas rettenetes veszekedések után?Szóval azért a stressz nem indítja be, ha egyébként minden rendben van.
15/16 anonim válasza:
Szia! Én a 38. héten szültem, vasárnap éjjel egyszer csak beindultak a fájások és hétfőn délután megszületett a kisfiam. Nekem semmi előzetes jele nem volt, hogy szülni készülnék, ha csak az nem, hogy vasárnap eléggé búskomor, sírós hangulatban voltam. Mondjuk én szinte a terhesség elejétől szedtem 3*2 magne B6-ot, mert sokat keményedett a hasam és a 36. héttől abbahagytam. Lehet, hogy ez közrejátszott...
16/16 anonim válasza:
Szia. Én 34+3ra szültem, makk egészséges, szerdán lesz 9 hós a pici fiam. Toxémiás voltam. Kedden közölte a doki, hogy holnap magával kezdünk, kiszedjük onnan a porontyot :), úgyhogy császároztak, de minden oké volt. Ne izgulj, tudja az a baba, hogy mikor akar kijönni. Kitartást, és sok sok egészséget, és persze könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!