A magzatvíz zárt méhszáj mellett is tud szivárogni?
Figyelt kérdés
2008. márc. 21. 14:39
1/7 anonim válasza:
Nem hangzik hülyén a kérdésed.Igen,a magzatvíz szivároghat,sőt csoroghat is teljesen zárt méhszáj mellett.Ezt én sem tudtam addig amíg így nem jártam mikor a fiam született.Már teljesen elfolyt az összes magzatvíz,de a méhszáj még akkor sem nyílt ki,sőt a doki próbálta sokféleképp,de a méhszáj akkor sem nyílt ki...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. márc. 21. 15:03
3/7 A kérdező kommentje:
Ha sárgás vizes folyásom van 22.héten, de az UH-on minden rendben,és nincs fertőzésem sem ,akkor kell aggódnom,vagy ez természetes,előfordulhat folyásként ilyen? Köszönom előre is a válaszokat!
2008. márc. 21. 15:05
4/7 anonim válasza:
a magzatvíz víz szerű inkább átlátszó ˝folyadék˝. A sárgás folyásod, az előfordulhat, nekem is egy idő után átváltott sárgásra ez a fehérfolyás, és nem voltam és nem is vagyok fertőzött. Másnak is előfordult, olvastam, sztem normális terhességi folyásod van, ne aggódj, különben is sok időd van még ;)
5/7 anonim válasza:
Aha..Az 1.válaszoló vagyok...Mostmár pontosabban értem a kérdésedet,így hogy tudom hány hetes vagy....Ez tuti,hogy nem magzatvíz!!!!!!!!!!!Én ugyanígy voltam,nekem is pont a 20-22.hét körül kezdődött.Állandóan az orvosokat zaklattam,mert mindig azt hittem hogy magzatvíz szivárog..DE NEM AZ..Ez teljesen normális terhesség alatti vízszerű folyás(így mondta a doki nekem)Én is nagyon megijedtem,mert átlátszó volt,néha sárgás,és totál víz állaga volt.Mintha vízcsepp lett volna..Én hetekig pánikban voltam mi lehet ez...Azóta is néha megvan,néha elmúlik.Én azért hittem az enyémre hogy magzatvíz,(ja nem volt pisi szaga sem)mert azt gondoltam ha vizelet lenne,azt érezném ahogy kicseppen,hát ez tévedés,mert nem mindig mindenki érzi ha a vizelet szivárog..Én sem éreztem..Pedig néha az is szivárog,de legtöbbször érzem,ahogy a baba rajta ül a hólyagomon:)Szerintem teljesen nyugodt lehetsz,én ugyanezt végigzongoráztam 1000szer amit most te gondolhatsz..Amugy ekkora terhességnél mint a tiéd,nem kezd el a magzatvíz szivárogni,csak ugy minden ok nélkül...ilyen kora terhességnél az esetek 90/ban fertőzés végett szokott a magzatvíz szivárogni,v elfolyni,de ha az lenne akkor már lettek volna más tüneteid is,és az pedig nem sima magzatvíz lenne,hanem sőtét,szürkés,barnás víz..(láttam már ilyet sajna)Szóval nyugi!!!!
6/7 anonim válasza:
Ja csak hogy tisztább legyen a kép.az első válaszom az első fiamnál volt,az előbbi válaszom meg a mostani babámra vonatkozik:) 28hetes kismama
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az az igazság,az indította el a pánikolásomat,hogy valaki kiírta ide hogy a 21. héten elment a babája magzatvízszivárgással,csak nem vette észre,igaz azóta kitörölték a kiírását,de én rendesen megijedtem.kÖSZÖNÖM NEKTEK A MEGNYUGTATÁST!!Boldog babavárást nektek:-)
2008. márc. 21. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!