Mas is van ezzel igy vagy csak velem nem stimmel valami?
szia!
Én is nagyon sokat foglalkoztam magammal a terhesség előtt! Szoli, edzés, hajamat mindennap csavartam, smink alap! A hányós résznél én is hanyagoltam ezeket, utána a terhesség közepe, vége felé is többnyire! A sport nem ment, szolit nem ajánlják, én a hajamat sem mertem festeni! Marad a smink és a hajcsavarás!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez még rosszabbodni fog amikor megszületik a baba! egyre kevesebb időd és energiád lesz magadra!
kitartás!
Első vagyok.
Teljesen egyetértek a második válaszolóval.Igaz én nem szoktam sminkelni magam.Terhesség alatt míg rosszul vagy azért nincs kedved,a közepe felé jobb a végén meg már mozogni is nehezen tudsz.Mikor megszületett a kislányom igyekeztem azért jól kinézni.De sok időm nem nagyon volt magammal foglalkozni,max.amíg aludt.Most 20 hónapos,valamivel jobb a helyzet de most meg sokszor azért nincs időm mert jön utánam és azt akarja hogy vele foglalkozzak.Azon ne aggódj hogy a férjednek nem tetszesz.Ha neki csak a tipp-topp nők jönnek be akkor sajnálatra méltó.
sziasztok!
Második vagyok! Kicsit kiegészíteném amiket eddig írtam! Már alszik a gyerkőc :) Szóval, amíg nálam tartott a hányós rész, én addig is sminkeltem, nekem az nagyon fontos, én tényleg nem megyek sehova anélkül! A többi maradt el, ahogy írtam, a hajam is copfba hordtam! (hosszú szőke, göndör (becsavart) hajam volt), de akkoriban csak összefogtam és kész! Amikor elmúlt a hányós korszak, akkor már tudtam megint csavargatni, és kicsit többet adtam magamra! Én nagyon élveztem, h még a doki is megdicsért a szülésem napján (ez reggel volt, éjszaka kellett visszamennem, mert elfolyt a magzatvíz, szóval nem közvetlenül szülés előtt), hogy milyen csinos kismami vagyok! Szerintem ez Nálad is így lesz, ha elmúlik a hányós rész, jobban tudsz magadra figyelni! Aztán amikor megszületett a gyerkőc, akkor a szopi miatt nem lehetett ismét semmit csinálni: se szoli, se torna (sajnos hajlamos vagyok a tejcsatorna elzáródásra, így ezeket kerülni kell), még festeni sem mertem a hajam, úgy voltam vele, így biztos, h nem okozok semmilyen kárt! Szóval, most eredeti barna vagyok (utálom), és rövid, csajszis frizkót vágattam! Hamarabb megmosom, beszárítom, nem kell vele pepecselni! Se időn, se erőm nem volt ezzel foglalkozni! Mostmár egy éves a gyerkőc, és úgy csináljuk, h együtt megfürdünk, én gyorsan elkészülők, és amíg ő pancsizik és játszik a játékokkal, van időm szépítkezni! de erre 1 évet kellett várnom! Nekem sajna semmi segítségem nincs, de ha Neked lesz akkor az sokkal könnyebb!
A férjed miatt meg egyáltalán ne aggódj (a hormonok is dolgoznak azért vagy érzelmileg kicsit ingatagabb), ha normális, értett gondolkozású ember eszébe sem jut másra mégcsak ránézni sem!
Boldog babavárást!
Kedves Utolso!
Sajnos segitsegem az nekem sem lesz, szoval mar most keszitem magam lelkileg, hogy nem lesz egy konnyu menet :) Egyebkent amikor jobb napjaim vannak akkor nemlatom olyan tragikusnak a helyzetete, csak tegnap megint nagyon rossz napom volt. Meg ezek az egesznapos rosszulletek mar teljesen kiszivtak minden erom es eletkedvem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!