Nincs választott orvosom, persze minden vizsgálaton megjelenek, és a védőnőnél is, hogyan tudok orvosi papirt kérni az anyasági támogatáshoz?
Nekem sincs fogadott orvosom, nem is lesz. A védőnőnél eddig 3szor voltam, 3 hét múlva megyek megint. Utána költözés miatt nekem is új védőnőm lesz.
De az "igazolást" a szülés uátn adják ki a zárójelentéssel együtt. Oda úgyis viszed a kiskönyvet, az alapján meg látják, hogy hányszor voltál terhesgondozáson.
20 hetes kismama
Azt, hogy nincs választott orvosotok, úgy értitek, hogy csak havonta egyszer mentek a terhesgondozás keretén belül az orvoshoz? (meg persze a védőnőhöz)
Szokott Nálatok vizsgálatot végezni?
Én még nagyon az elején vagyok, de úgy tudom, hogy aki nem jár külön orvoshoz, annál csak a kötelező 4 db ultrahangot végzik el a terhesgondozás keretén belül, és ettől kicsit félek.
Mi van ha baj lesz és nem veszik észre? Pl ha kicsit kinyílik a méhszáj, az jár valami jellel, észrevenném én mindenképp?
Nem tudom járjak-e magánorvoshoz külön. Nem akarok túllaggodó kismama lenni, de nem tudom valóban elég-e amit a terhesgondozás keretén belül kapok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!