Táppénzt mennyi idő alatt küldik ki?
Igazság szerint már okt. 1-je óta táppénzen vagyok, de a háziorvos elrontotta a papírt, így csak múlt hét kedden tudtam feladni az OEP-nek!
Sosem voltam még táppénzen így nem tudom,hogy ilyenkor kb. mennyi idő, amíg kiküldik?
köszi
Szia!
Amikor nekem először jött több mint 2 hónap alatt küldték rá a számlámra de 2 havit egyszerre,utána már havi rendszerességgel küldték.
Szia!
Én augusztus 29-e óta táppénzen vagyok és még mai napig nem kaptam semmit, és már november 16 van...
Október 3-ától vagyok táppénzen. Az első 3 hétről október 24-én adtam le a tp papírt, november 5-én megkaptam a táppénzt. A következő papírt november 3-án adtam le és 14-én meg is kaptam.
Az első 3 hétről már levelet is kaptam az EB pénztártól.
A munkáltatóm nem kifizető hely, de a munkaügyisünk nagyon rendes és amikor beviszem a papírt aznap vagy legkésőbb másnap továbbítja. Mondjuk azon ő is meglepődött, hogy ilyen hamar megkaptam.
Köszi mindenkinek!
Hát utánaérdeklődtünk az OEP-nél, de adatvédelmi okok miatt csak annyit mondtak,hogy elbírálták már. De,hogy mikor jön, azt nem!
Remélem azért már lassan megérkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!