Meg rövidült méhnyak mit jelent?
Nálam is volt ilyen!
Pontosan nem tudom, h mit jelent, de nálam a sok meló miatt alakult ki, tényleg fontos, h sokat pihenj!
A méhnyak hossza 3 ujjnyi aztán ahogy közeledik a szülés úgy rövidül meg addig amíg el nem tűnik teljesen ezt számokkal jelzik ugyan úgy ahogy a nyitottságát.
A 3000-es méhszáj azt jelenti hogy még 3ujjnyi hosszú és a nullák pedig azt hogy külső belső középső teljesen zárt.
Nekem például a 34-ik héten 2111-es volt ami azt jelenti hogy 2 ujjnyira megrövidült,és 1 ujjnyira teljesen nyitva.
Most vagyok 39hetes és 2222-es a méhszájam.
Neked mennyi?
Én magnéziumot szedtem a 36.ik hétig és pihentem sokat így hát még egyben vagyok remélem már nem sokáig! :)
Nekem a 12. héttől 2000-es, azaz 2 ujjnyi a méhnyak, nekem erre semmi extrát nem mondott a doki, azóta sem változott, zárt vagyok, ez a lényeg, mindig ezt hangsúlyozza ki.
Én mindent csináltam amúgy, utaztam külföldre, lakást felújítottunk, szóval nem kíméltem magam, mondjuk nekem a doki nem is mondta, hogy pihenjek.
De!Ha neked azt mondta a dokid, hogy pihenj, akkor szerintem pihenj, főleg ha megteheted!Nemsokára úgysem lesz túl sok időd rá!
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!