Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor rövidült meg a...

Kinek mikor rövidült meg a méhnyak?

Figyelt kérdés

Jelentheti ez már a szülés közeledtét?

Még csak 33 hetes vagyok, nagyon aggódom.

2009. okt. 12. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb. nekem is akkor, mint a tied, ne aggódj, ettől még akár túl is hordhatod a babát. Én 37. héten szültem, minden gond nélkül, 5,5 óra alatt az első babámat.
2009. okt. 12. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 34. héten rövidült meg, akkor lett 2000-es. Mondta a doki, hogy nem fogm végig kihordani, kb 10 nappal előbb meglesz. De más tényezőket is figyelembe vett szerintem. Be volt már fordulva a szülőcsatornába. A 36. héten lett meg, teljesen egészségesen, 3050g-al. Ne aggódj, a 37. héttől meg már teljesen normális, ha megszületik.
2009. okt. 12. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
28hetesen.
2009. okt. 12. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 34 hetesen voltam a dokimnál mert voltak jóslóim és meg vizsgált akkor mondta hogy megrövidült zárt a méhszáj és már a 27 vagy a 30 hetes uh.-tól fogva be van fordulva.Nemtudom hogy előtte milyen volt mert soha nem vizsgált a terhesség alatt és szerintem most sem tette volna ha nem lettek volna jóslóim.Ne aggódj ez még nem nagyon jelent semmit.

Szép napot!

2009. okt. 12. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 34. héten rövidült meg. Drága jó orvosom mondta is, hogy könnyű szülés lesz. Hát ahhoz képest a kisfiam a kiírt időpont előtti napon 20 óra vajúdás után született meg, sőt mikor bementünk a kórházba szülni (elfolyt a magzatvíz), akkor a méhszáj még teljesen zárt volt. Úgyhogy ne aggódj, inkább aludj egyet ebben a borongós időben! Boldog babavárást!
2009. okt. 12. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem már 21 hetesen 2000-es volt.Azóta is annyi, nem rövidült tovább.
2009. okt. 12. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok.29 hetes km
2009. okt. 12. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem 2111.38 hetes km.
2009. okt. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!