Kedden betöltöm a a17. hetet meg mindig nem ereztem rugni a babat, nem baj? Elsö baba.

Semmi baj, elképzelhető ha vékony vagy a 18 héttől már majd érzed a babádat mocorogni, de ha csak a 20 héttől kezded érezni akkor sincs semmi baj.
Boldog babavárást!
Kétgyermekes anyuka

szia!
Semmi baj, én is a 18. hét körül éreztem először. Olyat esetleg érzel-e , hogy "buborékol" valami belül? Mert én nálam ezzel kezdődött. Azt hittem, az a gyomrom...aztán 1-2 hétre rá kiderült: a kisfiam "bűvészkedik" :)
37 hetes pocis

Én azt olvastam, hogy az 1. babát várók általában a 18-20. héten érzik először a mozgásokat. (Húgom is most várja az 1. babáját, ő a 19. héten érezte először.) Nálad is biztos hamarosan beindul a "kis örökmozgó"!
Gratulálok a pocaklakódhoz! :)

9:53 as vagyok.
Ó, hát akkor már nemsokára "izmosodik" annyit hogy érezni is fogod. Eleinte nehéz lesz megkülönböztetni , még akkor is, ha rugdos, mert gyenge még ez az "erő". De mindenesetre ,amit írsz, az már nagynagy valószínűséggel a baba!! :))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!