A pozitív terhességi teszt, jobban szólva,2db pozitív terhességi teszt mindenféleképpen terhességet jelent?
Én sem akartam elhinni, fel is tettem itt egy hasonló kérdést. Azóta másfél éves a kisfiam! :)))
Gratulálok, akármilyen hihetetlen, babát vársz!!! Az ne ijesszen neg, ha nincs semmi tüneted, nekem is csak 6-7 hetesen kezdődtek a kellemetlenségek.
Petezsákot már biztos láthat a doki, de lehet, h vissza fog hívni 1-2 héttel későbbre, h szívhangot is lásson. Várjuk a beszámolót!
Jó hallani, h semmi tünetetek sincs. Pár napja tettem ki egy kérdést, mert nekem ugyan volt (csak időnkén jön elő) vmi fura érzésem, de semmi más. Én hétvégén tesztelek. Fura lenne, h most jött volna össze, mert ennyi év után már feladtam.
Pozitív lett a tesztem (azonnal megjelent a két csík) elolvastam a válaszokat, de olyannal ami velem történt nem találkoztam.
Másnap elmentem ultrahangra és kiderült, hogy két hete elhalt a terhességem nagyon kezdeti stádiumban. Két nap múlva erős vérzés, műtét.
Ezzel csak azt akartam megosztani, hogy a pozitív teszt nem jelent egyértelműen létező terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!