Valószínűleg felfáztam. Van valami homeós bogyó, vagy tea ilyenre? Kedden megyek orvoshoz. A háziorvosom meg nem hajlandó foglalkozni velem, mondván azért van a nőgyógyászom.
Nem tudom, hány hetes vagy de abból a szempontból mindegy, hogy iszonyú felelőtlen a háziorvosod!!!
A húgyúti fertőzés ugyanis kezeletlenül vetélést, a terhesség későbbi szakaszában pedig koraszülést okozhat. Irány az ügyelet ( akár háziorvosi, akár nőgyógy, mindegy, a vizeletedet egyszerű gyorstesszttel meg tudják bárhol nézni )! Ez tipikusan olyan dolog, amire antibiotikum kell, mert más nemigen hatásos, és ha kezeletlenül marad,a leírtak miatt veszélyes. Írd meg mi volt, kíváncsi vagyok.
Menj be az ügyeletre, az előző hozzászólónak teljesen igaza van, a felfázás vetélést vagy koraszülést okozhat, attól függ hanyadik hétben van, nem akarlak megijeszteni de saját tapasztalatból mondom, én múlhéten kerültem be a kórházba fájásokkal ahol kiderült vesefertőzésem van amit egy egyszerű felfázás okozott, ha később megyünk megszületik a babám a kiírtnál hamarabbb, szóval ne halogasd, menjetek be az ügyeletre és lehet egy kis antibiotikum kell csak,
Boldog babavárást,
26 hetes kismama:)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Voltam ügyeleten, a doki szerint a babuci nyomja a hólyagot, plussz mivel a héten távozott egy jó nagy vesekövem valószínű, hogy összekaristolta a húgycsövemet, és ez gyulladhatott be. Írt fel ilyen tasakos antibiotikumot, holnapra rendben is leszek:)
Viszont kiderült, hogy a kis drágám már beékelődött, bár még kimozdítható, szóval nem húzom ki végig nagy valószínűséggel:)
36+1 hetes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!