Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gerincferdulesem es tartashiba...

Gerincferdulesem es tartashibam van. Lehet valami baja a babamnak, ha megszuletik?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok.
2009. máj. 8. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt a fajta betegséget nem szokták örökölni a babák. Gondolom te sem így születtél. Nyilván jobban oda fogsz majd figyelni rá, mint annak idején rád figyeltek. Ne aggódj, legfeljebb császárral fogsz szülni, de még az se biztos, hogy szükség lesz rá. Nyugi!!!
2009. máj. 8. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi, ez nem /feltétlen/ öröklődik. De ha mégis így lenne nem feltétlen jön elő az utódnál. A szülésnél nem befolyásol, én gerincferdüléssel, lumbágóval szültem, 3 óra alatt megvolt a baba, teljesen természetesen!

Utána lesz gáz, de nem a babának, hanem neked. Minden tünet rösszabbodni fog. Kérd orvos tanácsát!

2009. máj. 8. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!