Mit lehet tudni a terhességi toxikózisról?
Szia!
Az elsővel is toxémiás voltál?
Szerencsére már a vége felé jársz,de nagyon vigyázz magadra.
Tartsd be amit az előttem válaszoló írt és az orvos mondott,ez ellen sajnos nem nagyon lehet tenni,mert hajlam kérdése.Az én dokim szerint minden további terhességnél rosszabbodik a dolog,egyre súlyosabb.Nem is csak ettől az állapottól félnek,hanem amit ez kiválthat.Eklampsya,ha jól tudom,nem biztos,hogy jól írtam le,de nagyon súlyos is lehet.
Ez járhat rángógörcsel(mint az epilepsya),eszméletvesztéssel,súlyos esetben életveszélyt okozhat.Ezért mindenképp kordában kell tartani a toxémiát,ha az orvos úgy látja,kiveszi a babát.
Ne ijedj meg,nem jelent feltétlen császárt,csak nagyobb rá az esély.Szülés után elmúlik.
Minden jót nektek
Köszönöm szépen a válaszokat, a vérnyomásom az rendben van, egyenlőre igyekszek vigyázni magamra, lehet butaság, de szinte semmit nem eszem, csak szendvicset és gyümölcsöket! Én azt nem értem, ilyen esetekben miért nem indítják meg a szülést akkor?
Egyébként az első babával semmi ilyen gond nem volt!
Szia!
Ehetsz nyugodtan,lehet az étrenden rendes könnyű vegyes.
Csak só és fűszerszegény.Ilyenkor nem hajtathatják le a vizet,mert a magzatvizet is elhajtja akkor.
Gondolom,azért nem indítja meg a dokid a szülést,mert nem lát még közvetlen veszélyt,és a baba is jól van.
Ne aggódj sokat,kitartás nemsokára a kezedben tarthatod a babád:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!