Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki túlhordta a babáját nem...

Aki túlhordta a babáját nem aggódott, hogy jól van e odabent?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 40+3 a mai ctgm rossz lett de az áramlás jó.Vasnap egyek újra ctg-re.Kicsit izgulok h nehogy baj legyen addig.A lepény már III.
2009. máj. 8. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! Én holnapra vagyok kiírva, de én is állandoan aggodom. holnap megyek amnioszkóoiára, remélem minden ok. ma voltam nst-n, rendben volt minden. a lepény 38hetes uh, nekem is III.fokban érett. Nyugi, minden okés lesz. remélem hamarosan kezünkben tarthatjuk a babáinkat! Könnyű szülést kívánok!
2009. máj. 8. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 6 nappal hordtam túl. Nem aggódtam, mert mindennap mentem vizsgálatra, egyik nap NST, másik nap magzatvízvizsgálat. Mindig minden rendben volt (szerencsére). Aztán végre kitágultam és beindították a szülést. :) Nyugi, ha baj lenne, akkor nem engedtek volna haza! Egyébként mi volt rossz? Nem mozgott a baba, vagy a szívhangja lassult?

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2009. máj. 8. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem igazán mocorgott, no de mit várunk tőle reggel 7-kor.

Engem lelkileg visel meg kicsit ez a túlhordás.

2009. máj. 8. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Ne aggódj, már minden perces vagy! Tudod, baba még nem maradt benn... Már tényleg nagyon a végén vagy, hiába telnek az utolsó napok csiga lassúsággal, utólag majd úgy érzed hipp-hopp elszaladt! Legalábbis én így voltam. 9 hónapig mondtam, hogy de jó lenne még vagy fél évig terhesnek lennem, aztán ahogy betöltöttem a 40. hetet, már alig vártam, hogy kint legyen. Nem bírtam már a kíváncsiságomat kordában tartani! Már 8 hónapos a kisfiam és olyan, mintha nem is lettem volna terhes, olyan gyorsan repülnek a napok, hogy hihetetlen! Tehát ne aggódj, nem lesz semmi baj és szerintem már napok kérdése, hogy a karodban tartsd a babádat! Majd írd meg ha megvan a baba!

Kívánom, hogy mihamarabb megszülessen épen egészségesen a kisbabád!

2009. máj. 9. 08:15
 5/7 Kriszta66 ***** válasza:
Én 41 hétre szültem és nem volt semi gond , de már én is nagyon vártam hogy megszülesen.
2009. máj. 9. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 40+0 napon befektetett a dokim. NST naponta kétszer volt, néztek magzatvizet is, UH is volt. Én nem aggódtam, mert tudtam jó kezekben vagyok. 40+4 napon megszültem.

Téged nem fektetett be a doki???

2009. máj. 9. 12:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hétfőn kell befeküdnöm...:((((((((
2009. máj. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!