18 hetesen érdemes 4D-re menni? Ilyenkor már látszódik az arca, arcvonásai?
szia!
Én voltam a türelmetlen , mi a 22. héten mentünk. Nekem nagy élmény , van fotónk is róla, csak tulképp még nem olyan "babás". Mármint mindene megvan , de még úgy "kicsi". Ha lehet próbálj később menni, úgy a 25. hét környékén, akkor tökéletes. Előtte érdemes szénsavat inni , vagy enni valamit , mert látványosabb lesz a "babamozi"! :)
37 hetes kismami
Szia. Mi most voltunk, 18 hetes vagyok szintén és nagyon nagy élmény és nagyon szép a kislányunk (már ezt is megtudtuk, széttette a lábát:)!
Itt meg tudod nézni hogy nézett ki a mi babánk:
Boldog babavárást kívánok!
Egyébként mindenhol úgy zajlik ez a dolog, hogy 2D-ben nézik először a babát, méretek, kezek-lábak stb. Majd a géppel átváltanak a 3D-re.
Amíg picike nehezebb "befogni", elficánkol mindig.
(előző vagyok)
Én az első babmnál 22 hetesen mentem, egyszerüen nem bírtam tovább várni, hát nagyon kis csontoska volt még, nem hasonlitott ömagára:)
Azt meg hogy fiú azt tudtuk sima 2d-s UH-ról.
Most a második babáról nem tudjuk hogy fiú e vagy lány úh kifejezetten ezért megyünk 4d-re most.
A kis arca meg titok marad amíg meg nem születik:)) Mert 2 db 4d-sre már nem lsz pénzünk (meg annyit nem is szánnék már rá).
20:08
Az én fiam majdnem pont ugyanígy nézett ki 19 hetesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!