Másnak is sűrűn vannak sexuális álmai?
Figyelt kérdés
Én nagyon sokat álmodom ilyeneket.Mondjuk december már nem most volt, azóta ugye nuku szex.Biztos azért van.Csak már kicsit zavar.2009. máj. 8. 18:20
1/6 anonim válasza:
Mivel én végigszeretkeztem az összes terhességemet ezért nem álmodoztam, de az igaz, hogy még kívánósabb voltam.
2/6 anonim válasza:
Amióta le vagyunk tiltva, azóta vannak rendszeresen. Előtte az álmok hatására voltak kellemes perceink.
3/6 anonim válasza:
Huha,ne is mond.
Epp a mult ejjel olyat szeretkeztunk almomba a ferjemmel h csak na.Es kepzeld h felebredtem es kemeny volt a pocim,nem tudom h csinaltam.
En elkezdtem kinyilni ugy h nekunk sem szabad,sajna.
Ha belegondolok h szules utan meg 6 hetig....:(
Ti hogy birjatok?
Udv:32 hetes
4/6 anonim válasza:
Szia! Én mióta beléptem a második trimeszterbe szinte majdnem, minden nap vannak ilyen álmaim. És fura, hogy milyen hamar begerjedek.. Pedig azóta szinte minden nap vagy másnap szerelmeskedünk a párommal. Hiába, nagy lett az étvágy.. :) Valahol olvastam, hogy ez az alhasi vérbőséggel illetve az áldott állapottal jár. 24 hetes kismama.
5/6 anonim válasza:
Nekem volt hogy arra keltem hogy orgazmusom van...nagyon meglepődtem.:)
6/6 A kérdező kommentje:
De jó, akkor nem vagyok egyedül, már azt hittem hogy csak én vagyok ilyen perverz.Amúgy még nem voltak méhszájporblémáim(20.hét), addig sem akartam.Illetve akarni akrta a szervezetem, de agyilag nem tudtam volna, mivel ott a baba és hát nem.Meg a férjem sem.Persze azért neki szoktam pótolni néha a hiányát, én meg úgy tűnik hogy álmomban lerendezem.Egyébként nekem is keményebb a pocim mikor erre ébredek, meg olyan nem jó.
2009. máj. 8. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!