Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is sűrűn vannak sexuáli...

Másnak is sűrűn vannak sexuális álmai?

Figyelt kérdés
Én nagyon sokat álmodom ilyeneket.Mondjuk december már nem most volt, azóta ugye nuku szex.Biztos azért van.Csak már kicsit zavar.
2009. máj. 8. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én végigszeretkeztem az összes terhességemet ezért nem álmodoztam, de az igaz, hogy még kívánósabb voltam.
2009. máj. 8. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amióta le vagyunk tiltva, azóta vannak rendszeresen. Előtte az álmok hatására voltak kellemes perceink.
2009. máj. 8. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Huha,ne is mond.

Epp a mult ejjel olyat szeretkeztunk almomba a ferjemmel h csak na.Es kepzeld h felebredtem es kemeny volt a pocim,nem tudom h csinaltam.

En elkezdtem kinyilni ugy h nekunk sem szabad,sajna.

Ha belegondolok h szules utan meg 6 hetig....:(

Ti hogy birjatok?

Udv:32 hetes

2009. máj. 8. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én mióta beléptem a második trimeszterbe szinte majdnem, minden nap vannak ilyen álmaim. És fura, hogy milyen hamar begerjedek.. Pedig azóta szinte minden nap vagy másnap szerelmeskedünk a párommal. Hiába, nagy lett az étvágy.. :) Valahol olvastam, hogy ez az alhasi vérbőséggel illetve az áldott állapottal jár. 24 hetes kismama.
2009. máj. 8. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hogy arra keltem hogy orgazmusom van...nagyon meglepődtem.:)
2009. máj. 8. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:
De jó, akkor nem vagyok egyedül, már azt hittem hogy csak én vagyok ilyen perverz.Amúgy még nem voltak méhszájporblémáim(20.hét), addig sem akartam.Illetve akarni akrta a szervezetem, de agyilag nem tudtam volna, mivel ott a baba és hát nem.Meg a férjem sem.Persze azért neki szoktam pótolni néha a hiányát, én meg úgy tűnik hogy álmomban lerendezem.Egyébként nekem is keményebb a pocim mikor erre ébredek, meg olyan nem jó.
2009. máj. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!