Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Három hónapot kivárja még a...

Három hónapot kivárja még a babám ha 26 hetes vagyok és visszatartásra fektettek be a kórházba?

Figyelt kérdés
Szombaton folyamatosan keményedett a hasam, görcsölt és nagyon fájt a derekam, bementünk a sürgősségire és azonnal befektettek visszatartásra mert fájásaim voltak és tüdőérlelőt is kaptam, a méhnyakam lerövidűlt de a méhszájam szerencsére zárva maradt, 5 napig tartottak megfigyelés alatt, a zárójelentésemen pedig írták, hogy vesefertőzésem volt, augusztus 10-re vagyok kiírva, addig szigorú ágynyugalomra intettek de nagyon félek kihúzzuk e ezt a három hónapot, nagyon féltem a babámat. Volt már más is hasonló helyzetben?
2009. máj. 8. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én február elején, 33. hetes terhesen, kerültem be a kórházba visszatartásra. Egy hétig feküdtem bent és utána otthon is nagyon sokat pihentem és magnéziumot szedtem elég nagy dózisban. Nekem is fertőzésem volt.

Én is azt hittem, hogy idő előtt fogok megszülni, de a kisbabám egy nappal a terminus előtt született.

Tehát, az a lényeg, hogy pihenj sokat és ne lépcsőzz,ne járkálj és nem lesz semmi gond!

Üdv

7 hetes kisfiú anyukája

2009. máj. 8. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ most egy kicsit megnyugodtam mert tegnap óta ezen agyalok, a pihenést mondták nekem is és ha kell akkor végig fekszem ezt a három hónapot:)
2009. máj. 8. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az utolsó 4 hónapot kellett végigfeküdnöm, szó szerint zárt szobaajtó mögött. Csak a mosdóba járás volt engedélyezett. A naptáron minden reggel kihúztam az előző napot, hogy milyen jó, a tegnapi napot is túléltük. Nekem a méhszájam is nyitva volt egy ujjnyira, ugyanúgy megrövidült méhnyak, mint Neked, görcsök, keményedések, fájások.

Salbutamol gyógyszer és 6 óránként 2 db MagneB6 volt előírva.

Képzeld, még így is 5 napot húzott rá a babám a pocimban! :)

2009. máj. 8. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, minden jót kívánok nektek:)
2009. máj. 9. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!