23 hetes kismama vagyok. Terhesség alatt javasolt e használni intim mosakodó gélt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 16:51
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy semmit sem szabad a hüvelybe juttatni.
2/5 anonim válasza:
Én is 23 hetes vagyok, és külsőleg szabad használni, sőt jó is.De belsőleg csak olyan dolgot használj amit az orvos mond.Amúgy már évek óta használok intim gélt, és most is.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én használok.Sőt a napokban váltottam ki egy kismama csomagot és abban is volt 1 intim mosakodó minta.Ha nem lehetne használni nem rakták volna bele.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
26 hetes
4/5 anonim válasza:
Persze,h lehet.Próbáld ki a Saforelle-t,ez egy új mosakodó.
Én nem bírtam se a Lactacidot,se a niveát se semmit...mindegyiktől égő érzés volt a hüvelyemben zuhanyzás után.
De ez a saforelle egy speckó,nagyon jó és amellett h intim mosakodó,a gombát is "megelőzi" valamint az aranyeret is kezeli.vagyis fertőtlenít.
Nekem mióta ezt használom,semmi bajom nem volt,de mégcsak hüvelygombától se szenvedek mit sokan.
32hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!