Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismama vagyok....

23 hetes kismama vagyok. Terhesség alatt javasolt e használni intim mosakodó gélt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom, hogy semmit sem szabad a hüvelybe juttatni.
2009. máj. 8. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is 23 hetes vagyok, és külsőleg szabad használni, sőt jó is.De belsőleg csak olyan dolgot használj amit az orvos mond.Amúgy már évek óta használok intim gélt, és most is.
2009. máj. 8. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én használok.Sőt a napokban váltottam ki egy kismama csomagot és abban is volt 1 intim mosakodó minta.Ha nem lehetne használni nem rakták volna bele.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

26 hetes

2009. máj. 8. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze,h lehet.Próbáld ki a Saforelle-t,ez egy új mosakodó.

Én nem bírtam se a Lactacidot,se a niveát se semmit...mindegyiktől égő érzés volt a hüvelyemben zuhanyzás után.

De ez a saforelle egy speckó,nagyon jó és amellett h intim mosakodó,a gombát is "megelőzi" valamint az aranyeret is kezeli.vagyis fertőtlenít.

Nekem mióta ezt használom,semmi bajom nem volt,de mégcsak hüvelygombától se szenvedek mit sokan.

32hetes km

2009. máj. 8. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Semmi ilyesmit nem ajánlott..
2009. máj. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!