13 hetes kismama vagyok. Szeretem a füstölőket, illóolajokat. Elég sűrűn szoktam használni őket. Mióta pocaklakóm van, azóta még nem mertem. Lehet használni őket? Nem ártalmasak a babára?
nagyon keveset lehet.
én is használtam és begörcsöltem tőle, neten valahol fent van, hogy miket nem lehet terhesség alatt alkalmazni. Abbahagytam a használatukat azóta nincs semmi bajom
38 hetes kismama
Szerintem ez is ugyan olyan mint a többi dolog. Ha nem vagy rosszul tőle és mértékkel csinálod, nem pedig naponta több órát, akkor nem okozhta gondot. A terhesség nem betegség csak egy állapot. :-))))
Boldog babavárást!
Az Aromaxos citromfű-olaj dobozára kifejezetten rá van írva, hogy terhesség alatt tilos használni.
Számos illóolaj, gyógytea, füstölő van, amit nem szabad használni, és van néhány amit igen. Egy nagyobb gyógynövényboltban biztosan tudnak neked segíteni.
Én minden nap cseppentek egy-két cseppet egy zsepire elalvás előtt levendula illóolajból. Én ettől nyugodtabban alszok.
21+5 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!