7 hetes terhesen a barnás pecsételés mit jelenthet, más tünetem nincs és már van egy kisfiam, akivel nem volt ilyen?
Keresd fel az orvosodat, hogy megnézze a baba jól van-e és ha szükségesnek ítéli, akkor felírhasson terhességet támogató gyógyszert.
Nekem már két gyermekem volt, akikkel semmi gondom nem volt a terhesség alatt, se pecsételés, se görcsölés és mégis elvesztettük a következő babát. Így az előzőekben megszületett gyermek nem garancia semmire.
Viszont a barnás pecsételés egyáltalán nem feltétlenül jelent bajt, de egy orvos fog tudni igazán megnyugtatni, jobb ha elmész hozzá.
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A barnázás okát csak az orvos tudja megállapítani.
Az UH-on látja, hogy a babával minden rendben van e, és akkor tudja eldönteni, mire van szükséged.
Sokaknál semmi gond nincs, a gyógyszer segít.
Lehet, hogy az "aktuális elmaradt" mensi idejében vagy.
Ha viszont valami gond lenne a babóval, azt is rögtön látják és lehetőség szerint segítenek.
Ne aggódj, csak menj dokihoz!
Igaz nekem 8-9 hét között volt ilyenés egy haematóma okozta. 2 hét fekvés, pihenés után felszívodott.
A lányom 2 hónapos.
A fiamnál nekem sem volt semmilyen problémám, nincs két egyforma terhesség.
Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz.
Nekem is volt barnás folyásom a 7. héttől a 9.-ig. A doki Uh-ra küldött, minden rendbe volt. Sokaktól hallottam, hogy ez egy tisztulási folyamat is lehet.
Üdv: egy 18 hetes kismama
Nekem is volt kb ebben az időszakban, 3x is. A doki azt mondta, hogy a méh növekedése miatt volt, mert elért vékonyka ereket,és azok megpattantak.
Szednem kellett emelt adagú Rutascorbint, MagneB6-ot, amiket azóta is folyamatosan szedek.
Szia!
Nekem is volt barnás a 8. héten. Elmentem dokihoz, uh-on megnézte a babát, hogy rendben van-e.Rendben volt!!! Nem írt fel semmit, azt mondta hogy pihenjek. 2 nap alatt elmúlt. A hormoningadozás is okozhatja! Szerintem ne izgulj és azért nézesd meg a dokival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!