Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most mi? Lehet hogy gombás...

Ez most mi? Lehet hogy gombás fertőzés?

Figyelt kérdés

már több mint egy hónapja nem szexeltünk,és a páromnak nincs is semmi baja!Viszont nekem már 2 napja égető,viszkető érzésem van ott!Holnap megyek dokihoz,viszont ez az érzés már nagyon kellemetlen!Ha "nyilvános"helyen kényszerülök wc-re menni(kórház stb.)sosem "ülök"le,és mindíg van nálam babatörlő.Elkaphattam ott valamit?Vagy ez mi lehet?

Valaki volt már hasonló helyzetben?Mit ajánlanátok?Mit tehetnék?

2009. máj. 7. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, én 16 hetes vagyok, és nekem pont ugyanez van. Valószinű, hogy a hormonok miatt. Dalacin hüvelykrémet és canestent kaptam. Nyugi, ez majdnem minden kismamánál előfordul.sajnos...:(
2009. máj. 7. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a canestent használd holnapig, amég a doki nem lát, ő meg majd ír fel neked valamit. a canestent szerintem lehet használni, itt olvastam már, hogy kismamik azt használják. Meg próbáld meg ne vakarni, hanem zuhanyozz le inkább alulról, és használj intim mosakodót. nem tudom jókat írok e, de én ezt tenném, engem hála még eddig kerültek gombáék :)
2009. máj. 7. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam, éppen mennem kellett rákszűrésre is így két legyet egy csapásra elintéztem:) Ne aggódj szerintem neked is csak felborult a hüvelyed ph-ja(remélem jól írtam le, mert ez már évekkel ezelőtt volt), nekem csak ennyi volt kaptam hüvelykúpot kb. 5db volt azt hiszem és már a 2. után érezhető volt a hatás.
2009. máj. 7. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Tegnap Dalacin kapszulát kaptam mert kihúzták a fogamat,és rettenetesen begyulladt a helye!Ha ezt szedem akkor már annak is kell használnia ugye?)jajj de jó lenne!

Köszi a tanácsokat mindenkitől:)

2009. máj. 7. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!