Az AFP-m 0,68 lett, minden más eredmény, méretek stb teljesen rendben vannak. Az ultrahangos orvos nem mond semmit, csak, hogy menjek genetikára. A saját orvosom azt mondja nyugodjak meg. Lehet valami gond?
Nekem is pont 0,68 MOM volt az afp!
Lányom makk egészségesen született.
Mivel minden más eredmény nálam is rendben volt, ezért nekem is azt mondták, hogy nyugodjak meg. Nem baj, ha elmegyek genetikára, legalább megnyugszom. Elmentem, ott sem volt semmi gond, és nem is lett később sem!
De érdekes asszem én vagyok itt a 4. akinek 0.68 lett az eredménye. Engem mondjuk nem riogattak bár volt kombinált tesztem is ami 1:38000-hez lett vagy valahogy így szóval az nagyon jó. Én megmondom őszintén végig paráztam a terhességem emiatt, szörnyű volt de a kislányom persze egészséges mint a makk, már lassan 3 éves. :)
Most kisfiam lesz nála 0,81 lett, hát ez sem valami magas de legalább ez már belefér a határértékekbe. Szerintem ez lehet genetika is, hogy valakinek alacsonyabb vagy magasabb.
Ja, és még valami! Az AFP-t nem a down kór szűrésére találták ki, arra valójában nem alkalmas. Ha alacsony akkor valszeg rosszkor lett levéve (senki sem tudja pontosan mikor fogant a babája de legalábbis nem sokan).
Remek!!! :)))
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!