Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ehetek sajtot vagy nem 11...

Ehetek sajtot vagy nem 11 hetesen?

Figyelt kérdés

Olvastam már sok fórumot róla, tudom hogy van aki szerint egyáltalán ne, van aki azt mondja, hogy bármikor és vannak akik csak a lágy sajtokat nem ajánlják.

Nem is ettem eddig, de nagyon szeretem és pár napja eszem. Csak beképzelem, hogy utána nagyobb hányingerem van?

2009. máj. 7. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lagy,peneszes sajtokat nem ajanljak,egyebkent semmi gond,kituno kalciumforras es hasmenes ellen is bevalik.
2009. máj. 7. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajtot majdnem kötelező enni, mert rengeteg benne a kálcium! A penészes sajtokat nem ajánlják, de trapistát, ementálit stb nyugodtan ehetsz!
2009. máj. 7. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Ha kívánod, miért ne? Csak arra vigyázz hogy tényleg "tömény" sajt legyen. (pl. trappista) . A mozzarella-t meg az ilyeneket azért nem ajánlják ilyenkor, mert ugye picit ahhoz hasonló, mintha nyers túrót ennél...De szerintem ha abból is csak csipegetsz , akkora bajt nem okozhat!

1 másik kismami:)

2009. máj. 7. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat:)

Akkor a nagyobb hányinger ezek szerint csak beképzelés volt.

Most már nyugodt szívvel fogom enni:)

2009. máj. 7. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet enni, csak a penészes sajtokat nem (camambert, brie, márványsajt) fertőzésveszély miatt. Én a mozzarellát is eszem, semmi bajom tőle.
2009. máj. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!