24hetes vércukor eredményem 6,57 lett. Ez jó?
Szia!
Ha éhgyomri, akkor sok. Doki majd megmondja mi a teendő.
szia
Kedves 3. válaszoló!
Szerintem mindenhol más időpontban veszik le.Úgy látszik Békéscsabán ez a módi.
Köszi!(3.válaszoló voltam) És ne haragudj h nem a kérdésedre válaszoltam, csak én épp ma kaptam kézbe a beutalót, és azon 26.hét van.
Minden jót, aztán ha picit magasabb is a cukrod, a doki biztosan kezelni tudja.
További kellemes pocakosodást.
K.
Köszönöm 3. válaszoló :-)
Neked is minden jót kívánok!!!
Szia!
Ez az eredmény nagyon jó,főleg igy,hogy terheléses volt!Ha a doki meg nem mondott rá semmit,akkor meg ne foglalkozz vele.De ha te soknak gondolod,akkor diétázz egy kicsit,de szerintem felesleges.3évvel ezelőtt 6,8-ig tökéletesnek számitott,most vitték le az értéket 5,8-ra/éhgyomrit/,ezt túl alacsonynak találom.Na,de ez az én véleményem volt.Boldog babavárást!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy 24-26 hét között csinálják a terhelésest, de a dokim szerint a max a 28. hétig kell ellenőrizni.
A héten voltan éppen 26 hetesen, az éhgyomorra mért 3.5 volt a terheléses 5.2. A laboros nővér azt mondta, hogy 7-ig rendben van.
gondolom neked is mondták volna ha gáz van, de legjobb ha megmutatod az eredményt a védőnődnek vagy a dokidnak, akik majd megmondják mi a helyzet ezzel a te esetedben.
L. 26+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!