Mi történik, ha sem az ügyeletes orvosnak, sem a szülésznőnek nem tudok /vagy nem akarok pénzt adni?
Ha szerncséd van és normális orvost fogsz ki, akkor ahogy az előttem levő is írta, semmi.
Ha nem vagy szerencsés, mint egy lány aki a mellettem levő szülőszobában szült ügyeletesnél, magadra hagy a doki, és hiába ájulsz el, leszel rosszul szülés közben, rád sem néznek.
Ő hajnali 3-kor kezdett el vajúdni, én este kilenckor mentem be elfolyt vízzel nulla fájással. Ő akkor 2-3 ujjnyira volt nyitva. Én reggel hatra megszültem (fájáserősítő, oxi, eda stb. segítségével), ő még akkor is ott tartott csak, mert nem segítettek neki, hagyták szenvedni.
Csak mert nem volt fogadott orvosa... azaz, nem fizetett :-( szomorú...
Nekem sem volt fogadott orvosom, ráadásul kicsit komplikáiósra sikeredett a szülés, de mindenki nagyon kedves volt. Én is 2 műszakot végigvajúdtam, de az ügyeletes, aki felvett végi ott maradt és később is bejött megnézni. :-DD
Te hol fogsz szülni? Hátha valakinek van helyi tapasztalata :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!