Reggel ota, nagyon kemeny a hasam. Meg csak 6 hetes vagyok,
es annyira nyilalgat a vegbelembe es a huvelyembe/elnezest a
kifejezesert/mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Masnak is volt mar ilyen?Es mi lett a kesobbiekben?
2009. máj. 7. 14:18
1/7 vav22 válasza:
Ha nagyon fáj és nem múlik a keményedés szerintem irány az orvos, vagy ügyelet. Jobb félni, mint megijedni. Inkább legyen felesleges, mint hogy baj legyen...
2009. máj. 7. 14:36
2/7 anonim válasza:
Szia voltál már orvosnál?Ha még nem voltál akkor menj el minél előbb,tudod jobb félni mint megilyedni majd írj ,hogy mi volt!Problémamnentes babavárást kívánok!
2009. máj. 7. 16:09
3/7 anonim válasza:
Nekem folyamatosan fájta a hasam.Elmentem orvoshoz,kaptam Utrogestant,meg ágynyugalomra ítéltek.
2009. máj. 7. 16:12
4/7 anonim válasza:
Szia!
Igaz, inkább menj be a dokihoz, és ne legyen semmi baj, de jobb a nyugalom.Én is igy voltam, és 1 hete vesztettem egy a 11 hetes kicsimet.Lehet,hogy felfáztál, begyulladt valamid.Kérj rá gyógyszert mindenképp.
És pihenj sokat!!!
Sok sikert, és Boldog Baba várást!
2009. máj. 7. 16:21
5/7 vav22 válasza:
Első vagyok. Azért nem kellene ilyeneket írni, hogy elvesztetted a magzatot. Persze sajnálatos meg minden, de nem hiányzik szerintem egy kismamának, hogy ilyenek miatt legyen tiszta ideges... Mert ugye a stressz is nagyon ártalmas. Éppen ezért megtenné egy olyan válasz is, hogy menjen el mindenképpen nehogy gond legyen. De ne gondolj semmi rosszra! Menj el orvoshoz, hogy megnyugodj,de hidd el bár nyílván vannak rossz példák is, de sokkal több esetben csak a riadalom volt nagy és egészséges baba született! Minden jót! És írd meg mi volt!
2009. máj. 7. 16:41
6/7 anonim válasza:
Szia!
Voltál már dokinál, hogy megállapítsa, jó helyen van e a baba??
Sajnos a végbélbe történő nyilallás méhen kívüli terhesség jele is lehet. De kívánom, ne így legyen!
Irány a doki, ügyelet!
6 hetesen elvileg még nem keményedhet a hasad. Esetleg valami puffasztót ehettél!
2009. máj. 7. 17:33
7/7 anonim válasza:
szia szerintem ne ilyedj meg. nekem is nyilalt a végbelembe néha föleg a legelején... és a hasam is szurkált nyilalgatot sokat.
most 13 hetes vagyok, már sokkal jobb... de persze azért meny el nyugodtan a dokihoz legalább láthatod a pici szivdobogását :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!