20hetesen nem hízok, nem nő a mellem :( csak a hasam ami egyre nagyobb :) mit csináljak?
Szerintem ez teljesen alkatfüggő, hogy ki mennyire hízik.
Ha eszel rendesen (vitamindúsan), akkor a babának meglesz minden, amire szüksége van. Ha nem kívánod, nem kell feltétlenül "teletömni" magad.
igen, minden eredményem rendben van ,én is jól érzem magam, a baba is /sokat "focizik" /.
csak mindig azt gondoltam , már a terhességem elött is, hogy de jó lesz egyszer terhesnek lenni, majd egésznap eszek / mert amúgy szeretek enni :) /.de nem.mindegy ennek majd biztos pár év múlva örülni is fogok, hogy nem híztam (el).
boldog babavárást
Én is hasonló cipőben vagyok, annyi különbséggel, hogy én a terhességet már eleve nagy súllyal kezdtem Egyáltalán nem vagyok vékony alkat, de még nem híztam.Amikor étvágyam van eszem.Mindenki azt kérdezi hogy diétázom-e, még az orvosom is.Ne aggódj minden rendben.Engem mindig azzal, gyötörnek hogy a végén majd jó pár kilót felszedek.Jó baba várást
20.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!