Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor melyik Magnézium...

Most akkor melyik Magnézium az erősebb? A MagneB6 vagy a Béres féle?

Figyelt kérdés

Azt olvastam a betegtájékoztatón, hogy a Magne B6-ban jóval több a B6 és a magnéziumra először azt írja, hogy 470 mg aztán zárójelben 48mg. A béres félében meg 250 mg van írva.

6 hetes vagyok, tegnap találkoztam a védőnőmmel (az első gyerek miatt vagyok vele kapcsolatban) és mondta, hogy megelőzésből szedjek magnéziumot, mert az első terhesség alatt is sokat keményedtem. Panaszkodtam, hogy milyen drága és javasolta a Béres félét, hogy 2x felet szedjek.

Dokihoz majd jövő héten megyek. Szerintetek melyik a jobb?

2009. máj. 7. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én Béres Magne+B6-ot szedek,amit javasolt neked a védőnő.Nekem is ő javasolta.250mg-os és napi 1szemet veszek be belőle.26hetes km.
2009. máj. 7. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Felíratva szerintem ennek van a leginkább pénztárcabarát ára. Én lehet megvárnám, hogy a doki mit javasol. Én anno orvosi javaslatra nem is magnéziumoz hanem Nospát szedtem.

2009. máj. 7. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nos-pa?Érdekes szinte semmi hatása nincs és még ráadásúl gyógyszer is.Akkor már a Magnézium.
2009. máj. 7. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is Magnesii Citrici-t szedtem, orvosi javaslatra. Sokkal olcsóbb és jó is. De azért beszéld meg az orvosoddal is.
2009. máj. 7. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Én magnerot tablettát szedek, 500 mg magnéziumot tartalmaz tablettánként. 25, 50 és 100 darabos kiszerelésben lehet venni, de nem nagyon ajánlgatják a patikában, mert a többi után több pénzt kapnak. Nekem nagyon bevált, mert a többi készítményben van B6 vitamin, amitől rosszul vagyok.
2009. máj. 7. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a MagneB6 a jobb!!!Én is azt szedem.

33heteske

Boldog babavárást

2009. máj. 7. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Én a Magnesii Citricit szedem orvosi javaslatra. Olcsó is, recire is és anélkül is kapható.

500 mg egy tabletta mg tartalma.

Dokim szerint a MagneB6... hát nem sokmindent ér, és elég drága is.

2009. máj. 7. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! De én arra lennék kíváncsi, hogy melyikben van több magnézium, mert a Magne B6 leírását nem értem: 470mg (48mg). Most melyiket kell figyelembe venni?

Amúgy szerintem a dokim a Magne B6-ot fogja javasolni, az első terhességemnél(3 éve)is azt mondta. Vagy akkor még nem volt a Béres féle?

2009. máj. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!