Most akkor melyik Magnézium az erősebb? A MagneB6 vagy a Béres féle?
Azt olvastam a betegtájékoztatón, hogy a Magne B6-ban jóval több a B6 és a magnéziumra először azt írja, hogy 470 mg aztán zárójelben 48mg. A béres félében meg 250 mg van írva.
6 hetes vagyok, tegnap találkoztam a védőnőmmel (az első gyerek miatt vagyok vele kapcsolatban) és mondta, hogy megelőzésből szedjek magnéziumot, mert az első terhesség alatt is sokat keményedtem. Panaszkodtam, hogy milyen drága és javasolta a Béres félét, hogy 2x felet szedjek.
Dokihoz majd jövő héten megyek. Szerintetek melyik a jobb?
Felíratva szerintem ennek van a leginkább pénztárcabarát ára. Én lehet megvárnám, hogy a doki mit javasol. Én anno orvosi javaslatra nem is magnéziumoz hanem Nospát szedtem.
Szerintem a MagneB6 a jobb!!!Én is azt szedem.
33heteske
Boldog babavárást
Szia!
Én a Magnesii Citricit szedem orvosi javaslatra. Olcsó is, recire is és anélkül is kapható.
500 mg egy tabletta mg tartalma.
Dokim szerint a MagneB6... hát nem sokmindent ér, és elég drága is.
Köszi a válaszokat! De én arra lennék kíváncsi, hogy melyikben van több magnézium, mert a Magne B6 leírását nem értem: 470mg (48mg). Most melyiket kell figyelembe venni?
Amúgy szerintem a dokim a Magne B6-ot fogja javasolni, az első terhességemnél(3 éve)is azt mondta. Vagy akkor még nem volt a Béres féle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!