S. O. S.! Barna kocsonyás váladék a bugyimon csak a nyákdugó lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most vettem eszre, viszont meg csak a 31. heten jarok. Vajon mitol lehet ez? Raerek holnap reggelig varni az orvossal? Ilyenkor mar senki nem elerheto.
Koszi a valaszokat.
2011. nov. 4. 20:17
11/18 anonim válasza:
Szia!Mit mondtak?Remélem jól vagytok mindketten!!!
13/18 anonim válasza:
irj legyszi ha tudsz,mi volt aza kocsonyas dolog?
14/18 anonim válasza:
Hát megtaláltam amit kerestem :) voltatok bent? Nem fognak bent? Halálra ijesztesz csajszi! Amúgy nekem is 33 hetesen ment el Atival, és 39. héten szültem, nem is feküdtem végig csak 36. hétig. még egy hónapig húzd banyek és jók lesztek! :) De a névre rá kéne gyúrni :PPP
15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!Mi történt Veled/Veletek azóta?Remélem minden rendben.
16/18 anonim válasza:
minden oké velük :) megultrahangozták, semmi baj! (ismerem :))
17/18 anonim válasza:
Szia !
nekem a 38 héten éjjel 12 kor ment el a nyákdugó és reggel 6 kor elfolyt a vizem, 10 kor korház, és d.u 14:18 kor meglett a babám, semmi fájás nem volt
18/18 A kérdező kommentje:
koszi Greti!
Azota termeszetesen megszultem, 39. hetre, januar 9-en, minden rendben volt! gyonyoru kisfiu, most mar 4 honapos!
2012. máj. 19. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!