Miert kerded?Mivel nem karos nincs megszabva hogy hanyszor szabad menni.En voltam 22 hetesen,megmondtak pontosan a nemet,de mivel a szivkamrak nem latszottak jol,megyek ket het mulva ujbol.
2009. máj. 6. 14:21
2/15 anonim válasza:
Szíve joga, ártani nem árt, és láthatja a pici babát. Én sima uh-n voltam vagy 8-szor...
2009. máj. 6. 14:22
3/15 anonim válasza:
Mi is 2x voltunk, 23 hetesen és 32-33 hetesen.
Most pedig már fél éves a kislányunk.:) semmi baja.:)
Vagy nem tudom miért kérdezed.
2009. máj. 6. 14:23
4/15 anonim válasza:
semmi, én is 2x voltam
egyszer mert a 18.heti genetikai uht 21.heten akartak a korhazban megcsinalni, inkabb elmentem 4dre, hogy ne aggodjak, másodszor 30.heten, amit majd a babanak mutatok
2009. máj. 6. 14:24
5/15 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.Soknak gondolod a 2 alkalmat?Vagy kevésnek?Esetleg attól tartasz,h árt?Én 3x voltam(12.,20.,és a 32.héten)
2009. máj. 6. 14:36
6/15 anonim válasza:
Én négyszer voltam.
2009. máj. 6. 14:36
7/15 anonim válasza:
Mi minden alkalommal 4D-re megyünk. Már 4-szer voltunk, 28 hetesen lesz az ötödik.
2009. máj. 6. 14:41
8/15 anonim válasza:
Mi 3szor megyünk összesen: 12 héten voltunk, most majd a 18.héten és még egyszer 25-28. hét között. Engem megnyugtat és nagyon jó élmény!
2009. máj. 6. 14:44
9/15 anonim válasza:
Na akkor egy kis ellenvélemény :)
Persze előre bocsátom, hogy mi is 2* voltunk. Elsőre csak hogy lássuk, és hogy megmondják még egyszer a nemét. 1,5 óra után sikerült elérni hogy megmutassa az arcát, és már minden bajom volt, hagytam volna az egészet. Persze nagyon örültem a képeknek, de úgy éreztem hogy nem szereti a baba, mintha direkt menekült volna... persze ez nagyon szubjektív dolog!
Másodjára egy gyanús dolgot nézettünk csak meg még egyszer...
Sehol nem lehet olyat olvasni, hogy nem árt az UH. Csak nincs bizonyítva hogy árt vagy nem, lesznek-e hosszabb távon mellékhatások...ezért nem ajánlanak a szükségesnél több vizsgálatot!
2009. máj. 6. 15:33
10/15 A kérdező kommentje:
Egyik ismerösöm mondta hogy fölösleges pénz kidobás(itt elég drága),és hogy bolond vagyok ha másodszor is megyek.Ezért voltam kiváncsi hogy más kimamák ezt hogy gondolják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!